Η διατήρηση του ευρωπαϊκού αήττητου της έδρας που κρατά 42 χρόνια και ένα αποτέλεσμα που θα κρατά ανοικτή την πρόκριση εν όψει του επαναληπτικού της επόμενης Πέμπτης ζήτησε ο Γιάννης Μιχαλήτσος εν όψει της πρώτης αναμέτρησης του Άρη με τη Μάντσεστερ Σίτι την Τρίτη (19:00). Ο τεχνικός των «κιτρίνων», πάντως, επισήμανε τις δυσκολίες της αναμέτρησης και κάλεσε τους παίκτες του να υπερβάλουν εαυτούς για να ικανοποιήσουν τον κόσμο.

«Έχουμε να αντιμετωπίσουμε την πιο ισχυρή ομάδα και μαζί με την Σεντ Ετιέν θεωρώ ότι είναι οι καλύτερες ομάδες που πέρασαν από Θεσσαλονίκης. Πρέπει να δώσουμε το 120% των δυνατοτήτων μας. Το χρωστάμε στον κόσμο μας και πρέπει να διατηρήσουμε την ιστορία που υπάρχει να μην χάνουμε στην έδρα μας. Επίσης είναι πρόκληση να αντιμετωπίζεις τόσους μεγάλους παίκτες. Η αξία της είναι πολύ μεγάλη. Θα προσπαθήσουμε να υπερβάλουμε εαυτούς για να ανταποκριθούμε», δήλωσε στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου ο Γιάννης Μιχαλήτσος.

Αναλύοντας τον αντίπαλο είπε: «Για το αν γνωρίζει τον αντίπαλο, τόνισε: «Γνωρίζω όλους τους παίκτες της Σίτι αλλά μπορούν να αλλάξουν και τους 11 και να βγάλουν το ίδια επίπεδα απόδοσης».

Για τα πλάνα του εν όψει του αγώνα, ο Γιάννης Μιχαλήτσος που πιθανότατα θα έχει στη διάθεσή του τον Μιχάλη Σηφάκη, είπε: «Θα μας λείπουν πιθανόν παίκτες σε κάποιες θέσεις, όπως ο Μίσελ, αλλά δεν θα πρέπει να σκεφτόμαστε το ενδεχόμενο για το αν θα έχουμε παίκτες. Θα συζητήσω με τους παίκτες στο ξενοδοχείο θα κρίνω ποιος θα είναι πιο έτοιμος για την ενδεκάδα».

Ο Ντάνιελ Τσέζαρεκ από την πλευρά του είπε: «Είναι ένα μεγάλο παιχνίδι κόντρα σε μία μεγάλη ομάδα διαθέτει ποδοσφαιριστές μεγάλης κλάσης. Πρέπει να το δούμε σαν γιορτή. Δεν παίζει κάθε μέρα η Σίτι με τον Άρη. Σαν επαγγελματίες προετοιμαζόμαστε όπως σε κάθε παιχνίδι. Αυτό το έχουμε δείξει και σε άλλα ματς. Σου δίνει ένα επιπλέον κίνητρο ο αντίπαλος. Δε μας φοβίζει τίποτα. Έχουμε κάνει καλή προετοιμασία και θα δείξουμε ότι είμαστε μεγάλη ομάδα».

Ο Κροάτης τεχνικός στάθηκε στη συμπαράσταση του κόσμου. «Αυτός ο κόσμος αξίζει πολλά. Κάθε Κυριακή είναι σχεδόν γεμάτο το γήπεδο. Δεν έχει σημασία αν είναι Ατρόμητος ή Μάντσεστερ Σίτι αντίπαλος. Στο ‘Κλεάνθης Βικελίδης’ πρέπει να είμαστε πάντα νικητές. Θα δείξει αύριο πόσο έτοιμοι είμαστε. Από ψυχολογία, τακτική ή φυσική κατάσταση θα το δείξουμε αύριο…».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πάντοβιτς ενόψει Μπέτις: «Έχουμε δείξει πως δεν φοβόμαστε - Θα τα δώσουμε όλα»

Μπέτις: Με 1.752 φιλάθλους της στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό

Ενημέρωση του Παναθηναϊκού για τα εισιτήρια του ματς στην Ανδαλουσία

Στο ΟΑΚΑ το πρώτο ματς του Παναθηναϊκού με την Μπέτις

Football Meets Data: Οι πιθανότητες για νίκη του Παναθηναϊκού στο πρώτο ματς με τη Μπέτις

Η «ρωσική ρουλέτα», το ξέσπασμα και το πάρτι στα αποδυτήρια: Η παρακάμερα του Παναθηναϊκού για την πρόκριση στο Πλζεν

Τσορμπατζόγλου: «Εντελώς... ξένος ο ΠΑΟΚ στο Βίγκο – Η κατάσταση των Μεϊτέ, Κωνσταντέλια και Τάισον»

Δεσύλλας: «Καθοριστικό για τον Παναθηναϊκό το ματς στην Αθήνα με την Μπέτις» - Τι είπε για το θέμα της έδρας

Η προσπάθεια έως το τέλος και το χειροκρότημα του κόσμου: Η παρακάμερα του ΠΑΟΚ από την ήττα-αποκλεισμό στο Βίγκο

Ταμπόρδα ή Μπόρχα Ιγκλέσιας; Το δίλημμα της UEFA για την καλύτερη ασίστ

TAGS: Άρης