Επίθεση προς τον πρόεδρο του Ηρακλή, Γιάννη Τάκη, εξαπέλυσε ο Ντιμίτρι Σέλουκ, μέσω δηλώσεών του στην εφημερίδα Sportday. Ο μάνατζερ του Σάνι Καϊτά υποστήριξε ότι ο «Γηραιός» συμπεριφέρθηκα πολύ άσχημα στον πελάτη του, ενώ τόνισε ότι έχει προσφύγει στη FIFA για να διεκδικήσει τα χρήματα του πρώην παίκτη των Θεσσαλονικέων.

Αναλυτικότερα, ο Σέλουκ είπε στη Sportday:

Για την υπόθεση του Σάνι Καϊτά: «Του συμπεριφέρονται σαν ζώο. Είναι απλήρωτος από τις 31 Ιανουαρίου και η βίζα του έχει λήξει χωρίς κανένας να ενδιαφέρεται γι' αυτό. Ο παίκτης θα φύγει σήμερα για να προσπαθήσει να ανανεώσει τη βίζα του και είναι πάρα πολύ στενοχωρημένος από τη συμπεριφορά του Γιάννη Τάκη, ο οποίος του έχει υποσχεθεί δεκάδες φορές ότι θα τον πληρώσει και συνεχώς αποδεικνύεται πόσο μεγάλος ψεύτης είναι.

Καταλαβαίνω ότι υπάρχει οικονομική κρίση στην Ελλάδα και είναι εντιμότερο να του πει ότι δεν έχει χρήματα και όχι να του τάζει πράγματα που δεν μπορεί να πραγματοποιήσει. Εγώ έστειλα χθες το βράδυ ειδοποίηση στην Ελληνική Ομοσπονδία, τη Σούπερ Λίγκα και την ΠΑΕ Ηρακλής ότι προσέφυγα στη FIFA διεκδικώντας τα χρήματα του πελάτη μου. Το μέλλον του Καϊτά είναι διασφαλισμένο, μια και ήδη έχει υπογράψει σε άλλη ευρωπαϊκή ομάδα, αλλά μας έχει πειράξει πάρα πολύ η συμπεριφορά του Ηρακλή. Δεν μας αρέσουν τα ψέματα και στο μέλλον, στα δικαστήρια, θα τα πληρώσουν πολύ ακριβά
».

Για τον Γιάννη Τάκη: «Προσπάθησα ειλικρινά να βοηθήσω τον Τάκη που ήρθε στη Βαρκελώνη ζητώντας τη συνεργασία μας. Λυπάμαι, όμως, τους φίλους του Ηρακλή που έχουν αυτόν τον άνθρωπο για πρόεδρό τους. Θα πρέπει να αντιδράσουν. Δεν πρόκειται να πάνε πουθενά με αυτόν. Θα ήταν καλό οι ελληνικές επιτροπές να μελετήσουν πολύ προσεχτικά τα στοιχεία που έχει δώσει για να πάρει την άδεια ο Ηρακλής. Αυτός ο άνθρωπος είναι πολύ μεγάλος ψεύτης και δεν θα έπρεπε να αφήνουν τέτοιους ανθρώπους να δουλεύουν στο ποδόσφαιρο. Είναι ερασιτέχνης και μεγάλος ψεύτης. Θα ήθελα να κάνω μια προσφορά σε όσους παίκτες του Ηρακλή έχουν βαρεθεί τα ψέματά του. Ξέρω ότι είναι πολλοί. Ας με πάρουν τηλέφωνο και τους υπόσχομαι ότι εν όψει της νέας περιόδου θα τους βρω ομάδα με περισσότερα χρήματα απ' ό,τι παίρνουν εκεί. Και εμένα δεν με λένε Τάκη. Δεν υπόσχομαι πράγματα που δεν μπορώ να πραγματοποιήσω...»


Νίκος Μάρκου

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Αντιπρόεδρος ΠΑΕ Καλαμάτας: «Με διαβεβαίωσαν ότι τον Νοέμβριο θα είμαστε σε κατάσταση να αγωνιστούμε στη έδρα μας»

Εκτός προπόνησης Μορόν, Καντεβέρε στον Άρη

Τσορμπατζόγλου: «Δεν πρόκειται να προχωρήσει σε απόκτηση παίκτη ο ΠΑΟΚ - Ο Κώστογλου είναι ένας ένας μικρός Ζίβκοβιτς»

Δεσύλλας: «Λείπουν 14 διεθνείς, αλλά ο Νίστρουπ έχει αρκετούς βασικούς για δουλειά»

Τσακίρης: «Προλαβαίνει την επιστροφή ο Ρότα, ερωτηματικό ο Στρακόσα - Δύσκολο να βρεθούν έξτρα εισιτήρια για Λονδίνο»

Τσανάκας: «Οι νέοι που έχουν ξεχωρίσει και αυτοί από τους οποίους περιμένει περισσότερα ο Ολυμπιακός»

Πρόεδρος της Επιτροπής Διοίκησης του Καυτανζογλείου: «Το γήπεδο είναι έτοιμο»

Η αφοσίωση στον Ολυμπιακό, ο αγαπημένος του παίκτης και ο Spiderman: Ο Αρμάντο Γκονζάλες… αποκαλύπτεται

Το κάλεσμα της ΑΕΚ στον κόσμο της: «Κάνε το δικό σου 90λεπτο»

Νίκολιτς: «Αδιανόητα ωραία η ατμόσφαιρα στη Ν. Φιλαδέλφεια» - Το περιστατικό με τη γιαγιά και το… καπνογόνο!