Στην απόφαση να σταματήσει το ποδόσφαιρο προχώρησε ο Χουάν Βελάσκο της Λάρισας. Ο έμπειρος αμυντικός έχει ταλαιπωρηθεί από πολλούς τραυματισμούς με αποτέλεσμα να χάσει αρκετά παιχνίδια μέσα στη χρονιά.

Έτσι σε συνάντηση που έχει με τον πρόεδρο της ομάδας, Κώστα Πηλαδάκη, του ανακοίνωσε πως θα αποσυρθεί από την ενεργό δράση και θα ασχοληθεί με την προπονητική. Εξάλλου επιθυμία του παίκτη είναι να μείνει στο χώρο του ποδοσφαίρου, έστω και από άλλο πόστο.

Αυτή θα είναι η πρώτη αποχώρηση παικτών από την Λάρισα, καθώς λήγουν ακόμα 12 συμβόλαια το ερχόμενο καλοκαίρι. Πιο συγκεκριμένα οι Μελίσσης, Κανόμπιο, Τσιμπάμπα, Μακίνουα, Κόζακ., Κατσιαρός, Αμπουμπακάρι, Βενετίδης, Νταμπίζα, Πανκράτ, Κουζάν και Κούλιτς.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ηλιόπουλος: «Η ΑΕΚ είναι ιδέα και στάση ζωής - Οραματίζομαι όλα τα νέα παιδιά να είναι δικοί μας φίλαθλοι»

Τσακίρης: «Κανένα θέμα Παλίνια για ΑΕΚ - Τι ισχύει για τη νέα φανέλα»

Τσανάκας: «Πότε τελειώνει του Σμαΐλοβιτς - Κάνει νέες προτάσεις για τους στόχους του ο Ολυμπιακός»

Δεσύλλας: «Πλησιάζουν Ντε Φράι και Πένια, ανακοινώνεται ο Καμαρά - Οι εξελίξεις για Τσάπρα»

«Σε ευχαριστούμε Ραζβάν»: Το αποχαιρετιστήριο βίντεο του ΠΑΟΚ στον Λουτσέσκου

Ολυμπιακός σε Μπιανκόν: «Ευχαριστούμε για όλα»

Νικολό Σίρα: «Μια ανάσα από τον ΠΑΟΚ ο Λίσι - Υπογράφει μέχρι το καλοκαίρι του 2028»

Τεστάρει δυνάμεις με Άγιαξ και… επιστρέφει στη Λεωφόρο: Το πρόγραμμα των φιλικών του Παναθηναϊκού

«Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός ενδιαφέρονται για τον Μουντιαλικό Ουρουγουανό Ματίας Βίνια»!

Σπουδαία κίνηση από Ηλιόπουλο: Αναλαμβάνει για έναν χρόνο όλα τα έξοδα λειτουργίας των Παιδικών Χωριών SOS Καλαμάτας