Υπαρκτό χαρακτήρισε το ενδιαφέρον άλλων επιχειρηματιών για εμπλοκή στα διοικητικά του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, ο αντιπρόεδρος Νίκος Καραχάλιος με δηλώσεις του στο www.sport-fm.gr, ξεκαθαρίζοντας όμως ότι όλα θα κριθούν στην επόμενη Γενική Συνέλευση. Παράλληλα, προανήγγειλε ακόμα περισσότερες ενέργειες με στόχο να ενισχυθούν οικονομικά τα τμήματα του συλλόγου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νίκου Καραχάλιου στο www.sport-fm.gr:

Για την πιθανή εμπλοκή άλλων επιχειρηματιών στον Ερασιτέχνη:

«Είναι αλήθεια. Υπάρχει κάποιο ενδιαφέρον αλλά θα είμαστε σε θέση να γνωρίσουμε περισσότερα όταν γίνει η ΓΣ».

Για το παρόν και το μέλλον του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού μετα το σημερινό ΔΣ:

«Δεν είναι κρίσιμο το σημερινό ΔΣ, κρίσιμη είναι γενικά η κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Ερασιτέχνης».

Για το αγωνιστικό κομμάτι των τμημάτων:

«Υπάρχει τεράστια ικανοποίηση στη διοίκηση του Ερασιτέχνη γιατί όλα τα τμήματα είτε πήραν πρωτάθλημα είτε είναι φιναλίστ σε όλα τα σπορ».

Για το οικονομικό:

«H κατάσταση είναι οριακή. Η μέχρι στιγμής προσπάθεια ενίσχυσης των τμημάτων είναι μία ανάσα (sms,φιλικό). Θα συγκληθεί ΓΣ στο διάστημα 10 με 20 Μαΐου και εκεί θα ανακοινώσουμε περισσότερα».

Για το αν έχουν προγραμματιστεί άλλες ενέργειες ενίσχυσης του Ερασιτέχνη και τα πλάνα για την επόμενη περίοδο:

«Έχουν προγραμματιστεί ενέργειες αλλά ακόμα δεν είναι ανακοινώσιμες. Έχω ετοιμάσει ορισμένες προτάσσεις που τις συζητήσαμε στο ΔΣ αλλά τις αποφάσεις θα τις πάρουμε στη ΓΣ. Για την επόμενη περίοδο πρέπει πρώτα να περιμένουμε να τελειώσει αυτή για να δούμε τι θα κάνουμε».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τρομακτικό ατύχημα στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς - Αθλήτρια παραλίγο να χάσει το μάτι της από λεπίδα πατινάζ!

Στο Κέντρο Υποδοχής & Αλληλεγγύης Δήμου Αθηναίων ο Παναθηναϊκός

Ξέσπασμα Γκιννή: «Αποχωρώ με πίκρα για τη στάση της ομοσπονδίας»!

Βράβευση του αθλητή Θεόδωρου Τσελίδη από τον Χρήστο Τεντόμα

Λος Άντζελες 2028: Αποκαλύφθηκε το σύστημα των Ολυμπιακών προκρίσεων στην επιτραπέζια αντισφαίριση

Αναμετρήθηκαν και στον δεύτερο γύρο του ιταλικού πρωταθλήματος πινγκ Τέρπου και Παπαδημητρίου

Χειροκροτήθηκε για την προσπάθεια στη γιγαντιαία τεχνική κατάβαση η Τσιόβολου

Ο Αλέξανδρος Γκιννής ρίχνει τίτλους τέλους στην καριέρα του, στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες!

Με πρωταγωνιστή τον Γκιώνη πέρασε στα ημιτελικά του Champions League πινγκ πονγκ ανδρών η Μπογκόρια

Οι Los Angeles Chargers επεκτείνουν το NFL Flag Football στην Ελλάδα