«Πενία τέχνας κατεργάζεται», λέει ο λαός.

Αν αντικαταστήσει κανείς τις «τέχνες» με τις «δοκιμές», μπορεί να το ισχυριστεί και για την ΑΕΚ.

Η οικονομική στενότητα κάνει τις μεταγραφές να μοιάζουν (προς το παρόν, τουλάχιστον) πολυτέλεια για την «Ένωση» και συνεχίζει την… παρέλαση υπό δοκιμήν παικτών από τα Σπάτα –μήπως και κάποιος από αυτούς αποδειχθεί «λαχείο».

Μετά, λοιπόν, τον Φαμπρίς Φακομπό, που ήταν ο τελευταίος που δοκιμάστηκε (χωρίς αποτέλεσμα) τις περασμένες μέρες, στις προπονήσεις της ΑΕΚ συμμετέχει από τη Δευτέρα ο Χιλιανός Φερνάντο Ερνάν Εσπινόσα.

Ο 20χρονος αριστερός χαφ (με ύψος 1,73) αγωνίζεται στην Κλαμπ Ντεπορτίβο Ουατσιπάτο της χώρας του, είναι διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες και τα (λίγα) στοιχεία που τον συνοδεύουν κάνουν λόγο για έναν παίκτη με τεχνική κατάρτιση και καλές εκτελέσεις φάουλ.

Ο Εσπινόσα θα προπονηθεί και τις επόμενες μέρες στα Σπάτα και αν δείξει στον Χιμένεθ τα ενδιαφέροντα στοιχεία που δεν κατάφεραν οι προηγούμενοι, ενδεχομένως να απασχολήσει από το καλοκαίρι την ΑΕΚ.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Θέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα» - Οι Άραβες εξηγούν το «όχι» του Φορτούνη στην Αλ Καλίτζ

Ντέμης: «Δεν είναι πέναλτι του Κοστίνια - Τρομερή η ΑΕΚ, δεν έχει πιάσει ταβάνι ο Τετέι»

Tσακίρης: «Δουλεύει σωστά και παραμένει ταπεινή η ΑΕΚ - Πρέπει να μείνει στην... τσίτα»

Τσορμπατζόγλου: «Φθίνει ο ΠΑΟΚ - Αυξάνονται αντί να μειώνονται τα προβλήματα»

Ο κόσμος εκτός γηπέδου, οι αγκαλιές Ηλιούπουλου και το… πάρτι με το 4-0 της ΑΕΚ!

Το ποστάρισμα του Σάντσες για το ντεμπούτο του με τον ΠΑΟΚ και το σχόλιο του Πινέδα

Στο… ψυγείο διαιτητής και βοηθός του ΟΦΗ-Παναθηναϊκός

Οπαδός της ΑΕΚ ακρωτηριάστηκε από φωτοβολίδα στους πανηγυρισμούς έξω απ’ το γήπεδό της

Τσακίρης: «Ο Νίκολιτς κάνει τη διαφορά στην Ελλάδα και συνθέτει το παζλ της επιτυχίας με τα όσα πετυχαίνει»

Νικολακόπουλος: «Τα μεγάλα ''διπλά'' του Ολυμπιακού του Μεντιλίμπαρ και ο... οδηγός Ρόμα»!

TAGS: A.E.K.