Stoiximan Super League

Εισιτήριο; Προλαβαίνεις, δεν προλαβαίνεις!

Ολοταχώς για να αποδειχθούν… λίγα βαδίζουν τα 31.550 εισιτήρια που έχει παραλάβει η ΑΕΚ για τον τελικό του Κυπέλλου! Η διάθεση τις δύο πρώτες μέρες της κυκλοφορίας (που αφορούσε, μάλιστα, μόνο τους κατόχους των διαρκείας) ξεπέρασε ακόμα και τις πιο αισιόδοξες εκτιμήσεις. Δεδομένου, δε, και του μεγάλου αριθμού που έχουν παραλάβει οι σύνδεσμοι, αναμένεται να δημιουργηθούν ουρές από την Τρίτη -όταν και τα εναπομείναντα θα διατίθενται σε όλους τους φιλάθλους.

Ολοταχώς για να αποδειχθούν… λίγα βαδίζουν τα 31.550 εισιτήρια που έχει παραλάβει η ΑΕΚ για τον τελικό του Κυπέλλου!

Η διάθεση τις δύο πρώτες μέρες της κυκλοφορίας (που αφορούσε, μάλιστα, μόνο τους κατόχους των διαρκείας) ξεπέρασε ακόμα και τις πιο αισιόδοξες εκτιμήσεις.

Δεδομένου, δε, και του μεγάλου αριθμού που έχουν παραλάβει οι σύνδεσμοι, αναμένεται να δημιουργηθούν ουρές από την Τρίτη -όταν και τα εναπομείναντα θα διατίθενται σε όλους τους φιλάθλους.

Η αυξημένη κίνηση των εισιτηρίων έχει σχεδόν εξαφανίσει εκείνα των 25 ευρώ κι έχει αφήσει διαθέσιμα των 15 ευρώ μόνο στους συνδέσμους. Τα υπόλοιπα «25αρια» και αυτά των 40 ευρώ θα διατίθενται ελεύθερα πλέον από την Τρίτη στα ΑΕΚ Shop (Νέα Φιλαδέλφεια, Νέα Ερυθραία, Αιγάλεω, Δάφνη) και στο εκδοτήριο του ΟΑΚΑ στη Λεωφόρο Κύμης (εκτός της Μ. Τετάρτης, λόγω του αγώνα μπάσκετ του Παναθηναϊκού).

Με το ενδεχόμενο του sold out, πάντως, να φαντάζει πολύ πιθανό, η ΠΑΕ έχει ξεκινήσει ήδη επαφές με την Αστυνομία, προκειμένου να ανοίξουν δύο ακόμα θύρες του ΟΑΚΑ (από αυτές που προορίζονται να κρατηθούν κενές για λόγους ασφαλείας). Σε περίπτωση, δε, που κάτι τέτοιο δεν καταστεί εφικτό, στην ΑΕΚ ελπίζουν ότι θα πάρουν και κάποια από τα (12.000) εισιτήρια που ενδεχομένως θα επιστρέψει ο Ατρόμητος.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x