Η εβδομάδα μετά το Πάσχα, είναι αυτή που θα κρίνει και θα καθορίσει τις εξελίξεις στην ομάδα της Κέρκυρας. Πρωταρχικό θέμα είναι η παραμονή ή όχι του γενικού διευθυντή Νίκου Λυράκη, ο οποίος φέρεται να είναι θετικός στο ενδεχόμενο να ανανεώσει την συνεργασία του με τους «Φαίακες». Επιστρέφει ο Επστάιν στον Ολυμπιακό.

Εφόσον διευθετηθεί το συγκεκριμένο θέμα με τον Νίκο Λυράκη, σε συνάντηση που θα έχει με τον Γιώργο Λιμπάντση, στη συνέχεια θα υπάρξουν εξελίξεις και στα υπόλοιπα ανοιχτά μέτωπα. Προτεραιότητα θα δοθεί στο θέμα προπονητή με τους ανθρώπους της διοίκησης να είναι ικανοποιημένοι από τη συνεργασία με τον Μπόζινταρ Μπάντοβιτς και να επιδιώκουν την επέκταση της συνεργασίας τους. Από την μεριά του ο Σέρβος τεχνικός δεν έχει κάνει γνωστές τις διαθέσεις του σε ότι αφορά το μέλλον του.

Υπάρχουν επίσης αρκετές περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που θα εξεταστούν, μιας και τα συμβόλαια τους λήγουν αλλά και κάποιες άλλες, καθώς θα υπάρξουν αλλαγές στο ρόστερ.

Ο Ντένις Επστάιν, ένας από τους ποδοσφαιριστές, που βοήθησε πολύ τόσο στο παραγωγικό κομμάτι με πέντε γκολ, όσο και με τη διάθεση που έδειξε σε όλη τη χρονιά επιστρέφει στον Ολυμπιακό και τις προπονήσεις με τους «ερυθρόλευκους» μετά τις γιορτές του Πάσχα.

Αλέξανδρος Πιπεριάς

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσορμπατζόγλου: «Ο Ζίβκοβιτς έχει στα χέρια του την πιο μεγάλη πρόταση που έχει κάνει ο ΠΑΟΚ»

Αθανασίου: «Πιο σημαντική από την πρωτιά του Παναθηναϊκού η εικόνα του - Το λογικό είναι να πάρει εισιτήρια με Ηρακλή»

Νίκολιτς: «Πάντα πίστευα ότι θα τα καταφέρουμε - Πεινάω για ακόμη περισσότερα»

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός στις πιο «πιεστικές» ομάδες της Ευρώπης - Το στατιστικό του CIES

Κορόνα: «Υψηλό το επίπεδο στην Ελλάδα - Θα γίνει μεγάλη μάχη για τον τίτλο» - Τι είπε για το ΑΕΚ-Ρεάλ

Χριστοφιλέας: «Είχαμε περιστερές ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο»

Τέσσερα προβλήματα στον Άρη

ΑΕΚ: Η ξεχωριστή βράβευση στον Ρότα από τον ΠΣΑΠΠ

Κουρμινόφσκι και Νανού υπέγραψαν την ισοπαλία στη Νίκαια: Τα highlights του αγώνα Καλαμάτα-Ηρακλής

Τσορμπατζόγλου: «Εξαντλήθηκαν τα περιθώρια με την γκρίνια του Τάισον, έπρεπε να μπει ένα τέλος - Αυτός πήρε την απόφαση»