Και ξαφνικά… Ομάρ Αλέξις Καρντόσο!

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της Παραγουάης, ''diariopopular'', ο Ολυμπιακός «έκλεισε» τον Ομάρ Αλέξις Γκέρστενκορν Καρντόσο, ο οποίος αναμένεται σήμερα (22/4) στην Αθήνα, προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει διετές συμβόλαιο συνεργασίας!

Οι Παραγουανοί τονίζουν ότι ο 19χρονος αμυντικός της Κομάντερ συμφώνησε σε όλα με τους Πειραιώτες, ενώ θα κοστίσει στους «ερυθρόλευκους», περίπου, 3 εκατομμύρια ευρώ!

Πάντως, από τον Ολυμπιακό δεν επιβεβαιώνεται τίποτα, προς το παρόν…

«Ο Ομάρ Αλέξις Γκέρστενκορν Καρντόσο, με γερμανικό διαβατήριο, ο οποίος έπαιζε στις μικρές ομάδες της Ολίμπια (κάτω των 20) και πιο πρόσφατα στην Κομάντερ, στο πρωτάθλημα της Κάπτεν Μέζα, θα ταξιδέψει σήμερα στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό», αναφέρει το δημοσίευμα.

Μάλιστα, φιλοξενούνται και δηλώσεις του Καρντόσο, ο οποίος λέει: «Χαίρομαι που φεύγω, είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα. Ελπίζω να πάνε όλα καλά και να παίξω σε έναν σύλλογο παγκόσμιας κλάσης».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM για την αεράτη ΑΕΚ, το κέρδος του Παναθηναϊκού και το «μπλόκο» στον ΠΑΟΚ

Μάνταλος: «Πήραμε τους τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς με επιβλητική νίκη - Χάρηκα περισσότερο το γκολ από την ασίστ»

Λουτσέσκου: «Στο παρελθόν τέτοια παιχνίδια τα χάναμε - Ήταν το χειρότερο ματς από άποψη κόπωσης»

Μουκουντί ο 20ός διαφορετικός σκόρερ της ΑΕΚ φέτος

Μπενίτεθ: «Η ομάδα βελτιώνεται και δείχνει πράγματα που θέλουμε - Έπρεπε να είχαμε τελειώσει το ματς στο ημίχρονο»

Γκεοργκίεφ: «Ένιωσα καταπληκτικά, άγγιξε το τέλειο η ομάδα»

Νίκολιτς: «Το τελικό σκορ μιλά από μόνο του - Πρέπει να δουλέψουμε για να μην κάνουμε δώρα στον αντίπαλο»

Τσορμπατζόγλου: «Αλλοιώνεται και χειροτερεύει η εικόνα του ΠΑΟΚ»

Μουκουντί: «Δουλέψαμε πολύ αυτήν την εβδομάδα - Πρέπει να κάνουμε το ίδιο και την επόμενη»

Παπαδόπουλος: «Δεν είχαμε πάθος, να μας γίνει μάθημα η ήττα»