Stoiximan Super League

«Αγκάθι» για Ντελγκάδο

Οι προσπάθειες του Ολυμπιακού να ντύσει στα χρώματά του τον Σέζαρ Ντελγκάδο φαίνεται πως βρήκαν ένα εμπόδιο. Την Λιόν… Η γαλλική ομάδα, όπως επιβεβαίωσε ο Κλοντ Πιέλ σε σημερινή συνέντευξη Τύπου, άλλαξε ρότα και κατέθεσε πρόταση ανανέωσης συμβολαίου στον Αργεντινό. «Δύσκολα τον ικανοποιεί η πρόταση», εκτιμά γαλλική ιστοσελίδα, η οποία αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο να του γίνει βελτιωμένη πρόταση από την Λιόν.

Οι προσπάθειες του Ολυμπιακού να ντύσει στα χρώματά του τον Σέζαρ Ντελγκάδο φαίνεται πως βρήκαν ένα εμπόδιο. Την Λιόν… Η γαλλική ομάδα, όπως επιβεβαίωσε ο Κλοντ Πιέλ σε σημερινή συνέντευξη Τύπου, άλλαξε ρότα και κατέθεσε πρόταση ανανέωσης συμβολαίου στον Αργεντινό.

«Είναι αλήθεια. Του έγινε πρόταση ανανέωσης, με ένα καλό συμβόλαιο, και τώρα περιμένουμε την απόφασή του», ήταν τα πρώτα λόγια του προπονητή της Λιόν, ο οποίος συνέχισε:

«Αν έχει την ευκαιρία να βρει αλλού καλύτερο συμβόλαιο και περισσότερο χρόνο συμμετοχής, η απόφαση είναι καθαρά δική του»…

Η στρατηγική της Λιόν
Δημοσίευμα γαλλικής ιστοσελίδας, αποκαλύπτει ότι οι κινήσεις της Λιόν για τον Ντελγκάδο γίνονται βάσει ενός σχεδίου. Αυτό, έχει κύριο στόχο την παραμονή του παίκτη, αλλά με λιγότερα χρήματα από αυτά που όριζε το συμβόλαιο το οποίο φτάνει στο τέλος του.

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι η Λιόν προσφέρει συνεργασία τριών ετών με αποδοχές, μικρότερες από αυτές που λάμβανε. Η πρόταση αυτή φέρεται να μην ικανοποιεί τον παίκτη, ο οποίος θέλει να μείνει στην ομάδα αλλά έχει στα χέρια του… υπαρκτό ενδιαφέρον από άλλες ομάδες, δηλαδή, από τον Ολυμπιακό και την Ατλέτικο Μαδρίτης.

«Στη διοίκηση της Λιόν, μπορεί να μην είναι ικανοποιημένοι από την προσφορά του παίκτη μέχρι τώρα, αλλά παραδέχονται ότι είναι ένας από τους ικανότερους ποδοσφαιριστές που έχει στο ρόστερ της η ομάδα», αναφέρει το δημοσίευμα.

Αυτό καταλήγει ότι, πρόταση έγινε στον παίκτη, και στη διοίκηση περιμένουν να δουν τις πρώτες του αντιδράσεις. Μάλιστα, αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο να γίνει νέα πρόταση στον Ντελγκάδο με καλύτερους όρους εάν αντιληφθούν στη διοίκηση ότι ο παίκτης απομακρύνεται.

Φυσικά, το σενάριο αυτό θα ήταν πολύ άσχημο για τον Ολυμπιακό και για την προσπάθεια που κάνει για την απόκτηση του Αργεντινού. Οι «ερυθρόλευκοι» μπορεί να μην επιβεβαιώνουν την πρόταση, αλλά ενδιαφέρον υπάρχει.

Εάν, λοιπόν, η Λιόν αποφασίσει να καταθέσει και νέα πρόταση στον Ντελγκάδο, τότε, ίσως αυτή σε συνδυασμό με τη επιθυμία του να μείνει στην ομάδα, να παίξει σημαντικό ρόλο και να αποτρέψει μια ενδεχόμενη άφιξή του στο… λιμάνι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x