Ενώπιον του εισαγγελέα του Βόλου βρέθηκε ο Αχιλλέας Μπέος τη Δευτέρα μετά τη σύλληψή του για την είσοδό του στα αποδυτήρια του Πανθεσσαλικού στην ανάπαυλα του ημιχρόνου του αγώνα του Ολυμπιακού Βόλου με την ΑΕΚ για τα πλέι οφ.

Στον Αχιλλέα Μπέο απαγγέλθηκαν κατηγορίες για διακεκριμένες φθορές και παράνομη είσοδο στο συγκεκριμένο χώρο, ενώ ο μεγαλομέτοχος του συλλόγου ισχυρίστηκε πως η πόρτα που πέρασε ήταν κοινή και για άλλους χώρους, όπως το ιατρείο.

Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας, που συνοδευόταν από τους δικηγόρους του, αφέθηκε ελεύθερος και ορίστηκε τακτική δικάσιμος στα τέλη Ιουνίου (29/6) από το μονομελές Πλημμελειοδικείο του Βόλου.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Χωρίς Κίνι, αλλά με Μήτογλου κόντρα στην ΑΕΛ ο Ατρόμητος

Δεσύλλας: «Τα πλάνα Μπενίτεθ για το ντέρμπι - Οι παίκτες που διεκδικούν θέση στο βασικό σχήμα»

Τσανάκας: «Την Κυριακή είναι η ευκαιρία του Ολυμπιακού για ένα restart»

Σαββόπουλος: Καμία εξέλιξη στα διοικητικά - Μηδαμινό το ενδιαφέρον, φοβάμαι πως η εικόνα στο γήπεδο θα είναι η χειρότερη

Τσακίρης: «Πρώτη φορά νικητής αντίπαλος λέει πώς δεν πέρασε ο καλύτερος - Τα δεδομένα 11αδας της ΑΕΚ με ΠΑΟΚ»

Τσορμπατζόγλου: «Σίγουρα στην αποστολή με ΑΕΚ ο Ζίβκοβιτς, το πιο πιθανό να είναι και ο Μεϊτέ - Τι ισχύει για Κένι»

Με δύο απουσίες και δύο επιστροφές η αποστολή του Παναιτωλικού για Πανσερραϊκό

Χωρίς δύο αλλά με Πέντροσο η αποστολή του Λεβαδειακού για τη μάχη με τον ΟΦΗ

Κηφισιά: Χωρίς αριστερό μπακ η αποστολή για τον Asteras AKTOR

«Παραμένει στο μεταγραφικό στόχαστρο του Ολυμπιακού ο Μαρτινέλι»