Μετά την κατάκτηση του νταμπλ, η επόμενη μέρα στο τμήμα πόλο του Ολυμπιακού κάθε άλλο παρά χαρούμενη είναι. Οι διοικούντες του Ερασιτέχνη καλούνται άμεσα να πληρώσουν ένα υψηλό ποσό στον Γιώργο Αφρουδάκη, ο οποίος κέρδισε την υπόθεση κατά του συλλόγου ενώ παράλληλα το πρωί της Τρίτης εκδικάστηκε στο δικαστικό μέγαρο του Πειραιά και η αγωγή του Θόδωρου Χατζηθεοδώρου για τα χρήματα που του χρωστούν οι «ερυθρόλευκοι».

Ο πρώην αρχηγός των Πειραιωτών διεκδικεί αρκετά χρήματα, πολλών ετών και στην σημερινή δίκη είχε ως μάρτυρα και τον Αντώνη Βλοντάκη. Η απόφαση αναμένεται σε λίγες ημέρες.

Απόφαση βγήκε όμως από την πλευρά του Γιώργου Αφρουδάκη, η οποία μετά από αρκετές αναβολές εκδόθηκε τελικά. Ο νυν πολίστας του Παναθηναϊκού κέρδισε την δική του υπόθεση και το δικαστήριο τού επιδίκασε ένα υψηλό ποσό, που πρέπει να του καταβάλει άμεσα η διοίκηση του Ερασιτέχνη.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube