Παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τυπικά είναι ο Νταβίντ Ντε Χέα. Οι πρωταθλητές Αγγλίας ανακοίνωσαν την απόκτησή του από την Ατλέτικο Μαδρίτης έναντι 20 εκατ. ευρώ και ο 20χρονος τερματοφύλακας υπέγραψε συμβόλαιο πενταετούς διάρκειας.

«Είμαι περήφανος και ανυπομονώ να αρχίζω να παίζω. Όταν μία ομάδα σαν τη Μαν. Γιουνάιτεντ έρχεται να σε αποκτήσει, αυτό σε χαροποιεί πάρα πολύ. Το ενδιαφέρον της ήταν ένα έξτρα κίνητρο για μένα προκειμένου να δουλέψω ακόμη πιο σκληρά για να δείξω τις ικανότητές μου. Είναι προνόμιο για μένα να αποτελώ μέλος μίας τόσο μεγάλης ομάδας και θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό», δήλωσε ο νεαρός γκολκίπερ, που αναδείχθηκε από τις ακαδημίες των «ροχιμπλάνκος» και αποτελεί το τρίτο απόκτημα της Γιουνάιτεντ μετά τον αμυντικό Φιλ Τζόουνς και τον επιθετικό Άσλεϊ Γιανγκ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

O παίκτης που είχε κερδίσει αποβολή αντιπάλου για τράβηγμα μαλλιού, έκανε το ίδιο και γλίτωσε στο Κύπελλο Αγγλίας!

Η ανανεωμένη Τσέλσι καθάρισε τη Λιντς με τον Φερνάντες και κάνει όνειρα για κούπα

Ημέρα γιορτής στην Κόβεντρι: Λάμπαρντ και παίκτες σήκωσαν την κούπα της Championship!

Ντε Τζέρμπι: «Πιστεύω ότι η Τότεναμ θα μείνει στην κατηγορία»

Τσέλσι – Λιντς: Οι ευάλωτοι «μπλε», το... γιατρικό στο Γουέμπλεϊ και ο φετινός, κακός τους δαίμονας

Άλλαξε… τροπάριο στα κόρνερ, νίκησε και ξέφυγε προσωρινά η Άρσεναλ!

Εφτάψυχη Μάντσεστερ Σίτι, ανέτρεψε την αξιόμαχη Σαουθάμπτον στα τελευταία λεπτά και προκρίθηκε στον τελικό του FA Cup!

Σοκ στο 92' από… άλλο ματς για την Τότεναμ, παρέμεινε στη ζώνη του υποβιβασμού και με νίκη!

Η απόλυτη παράνοια: Η Ρότσντεϊλ έβαλε γκολ τίτλου στο 95' αλλά η Γιορκ Σίτι της έκλεψε την άνοδο ισοφαρίζοντας στο 113'!

Κυνηγώντας τη δική της ευρωπαϊκή τύχη, η Φούλαμ προκάλεσε πλήγμα στην Άστον Βίλα