Στην τελική ευθεία έχει μπει η επιστροφή του Στέφανου Τζίμα στην αγωνιστική δράση, μετά τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη με ρήξη πρόσθιου χιαστού τον Δεκέμβριο του 2025.
Ο Έλληνας επιθετικός έχει αρχίσει να συμμετέχει στις προπονήσεις της ομάδας Κ21 της Μπράιτον και αναμένεται εντός της επόμενης εβδομάδας να μπει στο πρόγραμμα της πρώτης ομάδας. Ο προπονητής των «γλάρων», Φαμπιάν Χίρτσελερ αναφέρθηκε στην περίπτωσή του, κάνοντας λόγο για έναν παίκτη με απίθανη νοοτροπία.
«Το σημαντικό είναι να αναρρώσει πλήρως και να επιστρέψει στο υψηλότερο επίπεδό του. Δεν θέλουμε να βιαστούμε. Πρέπει να του δώσουμε τον χρόνο που χρειάζεται και να δείξουμε υπομονή. Ο Στέφανος, όμως, έχει απίστευτη νοοτροπία. Έχει τη νοοτροπία νικητή και γι’ αυτό ανυπομονούμε να τον έχουμε ξανά στην ομάδα», ενώ στάθηκε και στην αγωνιστική αξία του Τζίμα:
«Ξέρω ότι θέλει να επιστρέψει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και όλοι γνωρίζουμε πως μπορεί να γίνει ένας πολύ σημαντικός παίκτης για εμάς. Το έχει αποδείξει και πριν από τον τραυματισμό του, ακόμη και στα λίγα παιχνίδια που αγωνίστηκε. Δεν είχε πολλά λεπτά συμμετοχής, αλλά σε αυτόν τον χρόνο έδειξε ότι μπορεί πραγματικά να βοηθήσει την ομάδα. Ελπίζουμε να μπορέσει να συνεισφέρει στις εμφανίσεις μας το συντομότερο δυνατό», συμπλήρωσε ο Χίρτσελερ.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






