Την πεποίθηση, αλλά και την ευχή ό,τι οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος δεν θα αποχωρήσουν από την ΚΑΕ Ολυμπιακός, εξέφρασε μέσω ψηφίσματος που εγκρίθηκε από τη Γενική Συνέλευσή του, το Ερασιτεχνικό τμήμα του Πειραιώτικου συλλόγου.

Μάλιστα, στο σχετικό κείμενο οι ιδιοκτήτες των «ερυθρολεύκων» χαρακτηρίζονται ως ένα τεράστιο κεφάλαιο για την ομάδα.

Αναλυτικά το ψήφισμα:

ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Σ.Φ.Π. ΤΗΣ 30/6/2011.

«Εμείς οι παρευρισκόμενοι στην Γενική Συνέλευση του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Σ.Φ.Π. και με την πεποίθηση ότι εκφράζουμε το σύνολο των μελών του Συνδέσμου μας δηλώνουμε την ευγνωμοσύνη μας στους ιδιοκτήτες της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο για τα όσα έχουν προσφέρει υλικά, ηθικά και ψυχικά στην ομάδα Μπάσκετ του Συνδέσμου μας.

Το γεγονός ότι παρά τις μεγάλες προσπάθειες και την τεράστια οικονομική συνδρομή τους να κατακτηθεί κάποιο πρωτάθλημα, για λόγους που περιγράφονται στην ανακοίνωσή τους, δεν μειώνει σε τίποτα ούτε την πρόσφορά τους, ούτε το τεράστιο κεφάλαιο που οι ίδιοι αποτελούν για τον σύλλογο.

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και ο αθλητισμός, περισσότερο από την οικονομική επιφάνεια των Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου, έχουν ανάγκη το ήθος την φιλοσοφία, την ευπρέπεια και την καθαρότητα τους, γι' αυτό και είμαστε σίγουροι ότι θα επανεκτιμήσουν την απόφαση τους για αποχώρηση.

Αυτό αποτελεί ελπίδα και ευχή των μελών και των εκατομμυρίων φίλων του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ μας δεδομένου ότι είναι καθολική η αναγνώριση της προσφοράς τους και σε κάθε περίπτωση είχαν έχουν και θα έχουν την εκτίμηση τον σεβασμό και την στήριξη που αδιαμφισβήτητα αξίζουν
».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τρομακτικό ατύχημα στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς - Αθλήτρια παραλίγο να χάσει το μάτι της από λεπίδα πατινάζ!

Στο Κέντρο Υποδοχής & Αλληλεγγύης Δήμου Αθηναίων ο Παναθηναϊκός

Ξέσπασμα Γκιννή: «Αποχωρώ με πίκρα για τη στάση της ομοσπονδίας»!

Βράβευση του αθλητή Θεόδωρου Τσελίδη από τον Χρήστο Τεντόμα

Λος Άντζελες 2028: Αποκαλύφθηκε το σύστημα των Ολυμπιακών προκρίσεων στην επιτραπέζια αντισφαίριση

Αναμετρήθηκαν και στον δεύτερο γύρο του ιταλικού πρωταθλήματος πινγκ Τέρπου και Παπαδημητρίου

Χειροκροτήθηκε για την προσπάθεια στη γιγαντιαία τεχνική κατάβαση η Τσιόβολου

Ο Αλέξανδρος Γκιννής ρίχνει τίτλους τέλους στην καριέρα του, στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες!

Με πρωταγωνιστή τον Γκιώνη πέρασε στα ημιτελικά του Champions League πινγκ πονγκ ανδρών η Μπογκόρια

Οι Los Angeles Chargers επεκτείνουν το NFL Flag Football στην Ελλάδα