Τον χαρακτηρισμό που… σχεδόν αυτόματα φέρνει στο μυαλό τ’ όνομά του δικαιολόγησε (και) την Πέμπτη ο Χοσέ Κάρλος!

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ επανέλαβε τις εξαιρετικές ενέργειες που έχει δείξει αρκετές φορές μέχρι σήμερα στο Τόπλιτσε και έκλεψε την παράσταση στο μίνι τουρνουά που πραγματοποίησε το πρωί ο Μανόλο Χιμένεθ.

Δείχνοντας ξανά… απρόβλεπτος στο «ένας εναντίον ενός», αποδεικνύοντας ότι «βλέπει γήπεδο» (με 3-4 εξαιρετικές αλλαγές παιχνιδιού) και μοιράζοντας και δύο ασίστ, ο Ισπανός απέσπασε τα κολακευτικά σχόλια του προπονητή, αλλά και των συμπαικτών του.

Δεν μπόρεσε, ωστόσο (στο μίνι τουρνουά) να δώσει και τον… τίτλο του πρωταθλητή στην ομάδα του (Εγγλέζου, Δέλλας, Γεωργέας, Κλωναρίδης, Γκέντσογλου, Λεονάρντο, Νικόλτσης), καθώς εκείνος -έπειτα από μάχη και με τους «πράσινους» (Λαγός, Χέλγκασον, Κοντοές, Κάλα, Μάκος, Μπερνς, Κατσέτης, Μπέλεκ), κατέληξε στην ομάδα των «πορτοκαλί» (Καράμπελας, Μανωλάς, Τσουκαλάς, Αγκιριμπά, Καφές, Γκερέιρο, Σιαλμάς, Λυμπερόπουλος).

Στη… διοργάνωση, πάντως (πέραν του Κάρλος) κατάφεραν να ξεχωρίσουν και οι Μάκος και Λεονάρντο -ο πρώτος για το εκπληκτικό σουτ που κάρφωσε στο «παραθυράκι» και ο δεύτερος για τα δύο γκολ που σημείωσε, με άψογα τελειώματα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

ΑΕΚ: Ρεπό στα Σπάτα και… επιστροφή με γεμάτες μπαταρίες μετά τις Εθνικές

Ολυμπιακός: Το πλάνο του Ιμανόλ στο Ρέντη, το φιλικό και η απόφαση για νέα μεταγραφή

«Ενδιαφέρον της Ρόμα για τον Γκερέιρο που απασχολεί και τον Ολυμπιακό»

Τσακίρης: «Η ΑΕΚ αντέδρασε όπως έπρεπε στην επίθεση που γινόταν εις βάρος της μετά τον Βόλο»

Τσανάκας: «Η δύσκολη εξίσωση με τον Γκονζαλες ενόψει ντέρμπι»

Δεσύλλας: «Την είχε ανάγκη αυτή τη διακοπή ο Παναθηναϊκός – Οι επιστροφές που περιμένει ο Νίστρουπ»

Τσορμπατζόγλου: «Πιθανόν 2-3 μήνες έξω Άλι και Παβλένκα – Σύντομα θα γίνουν συζητήσεις για ανανέωση του Τσιφτσή»

Νίκολιτς για Γιόβιτς: «Χρειαζόταν ένα περιβάλλον στο οποίο θα ένιωθε εμπιστοσύνη και αγάπη»

Νίκολιτς για Βίντα: «Αποδέχτηκε τον νέο του ρόλο - Τον χαρακτηρίζουν η νοοτροπία του και η μαχητικότητά του»

Σπανέας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6: «Ο Μπέος τα είπε, γιατί ξέρει ότι θα μείνει ατιμώρητος»

TAGS: A.E.K.