Ένα από τα μεγαλύτερα σίριαλ του καλοκαιριού έφτασε στο τέλος του. Η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε την απόκτηση του Αλέξις Σάντσες από την Ουντινέζε! Ο παίκτης πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο, ενώ η επίσημη παρουσίασή του θα γίνει τη Δευτέρα.

Η προηγούμενη ομάδα του Χιλιανού άσου θα λάβει 26 εκατ. ευρώ, ενώ υπάρχουν ακόμη διάφορες ρήτρες συμμετοχών και γκολ που μπορεί να προσθέσουν άλλα 11 εκατ. ευρώ στα ταμεία της Ουντινέζε.

Αν και μόλις 22 ετών, ο Σάντσες πέρασε μια τριετία στην Ιταλία, όπου έφτιαξε «όνομα». Ξεκίνησε την καριέρα του από την Κομπρελόα και συνέχισε στην Κόλο-Κόλο, κάνοντας στη συνέχεια και ένα πέρασμα από την Αργεντινή και τη Ρίβερ Πλέιτ.

Νικόλας Ακτύπης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Φλικ για τραυματισμό Γιαμάλ: «Είναι δύσκολο, τόσο για εκείνον όσο και για εμάς»

«Κοντά σε ανανέωση με την Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται ο Βινίσιους»

«Θα άφηνα τον Βινίσιους να φύγει από τη Ρεάλ»

La Liga-32η αγωνιστική: Δύσκολη αποστολή στην Ανδαλουσία για τη Ρεάλ Μαδρίτης

Πολύτιμη νίκη για τη Ράγιο Βαγεκάνο - Λύγισε τη Σεβίλλη του Βλαχοδήμου και παρέμεινε ζωντανή η Λεβάντε

Τραγική η κατάσταση στο «Βαγέκας»: Χάλασε ο φωτεινός πίνακας και η εναλλακτική λύση μόνο επίπεδου La Liga δεν ήταν!

Το μήνυμα Γιαμάλ μετά τον τραυματισμό: «Δεν είναι το τέλος, είναι απλώς μία παύση - Θα γυρίσω πιο δυνατός»

Τέλος η σεζόν για Γκιουλέρ και Μιλιτάο στη Ρεάλ - Ανησυχία για τη συμμετοχή του Βραζιλιάνου στο Μουντιάλ!

Ανακούφιση για Γιαμάλ: Η ανακοίνωση της Μπαρτσελόνα για τον τραυματισμό και το Μουντιάλ!

«Και με την πιο προσεκτική θεραπεία, πάλι δεν είναι σίγουρη η παρουσία του Γιαμάλ στο Μουντιάλ…»