Ισπανία

Ξέσπασε κατά της διαιτησίας ο Πελεγκρίνι μετά την ήττα από την Μπαρτσελόνα

Ο προπονητής της Μπέτις εξέφρασε έντονα παράπονα για τις αποφάσεις των διαιτητών, εστιάζοντας στην αποβολή του Μπερνάλ και στις φάσεις που, όπως υποστήριξε, δεν εξετάστηκαν σωστά από το VAR.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Έντονα παράπονα για τη διαιτησία είχε ο Μανουέλ Πελεγκρίνι μετά την ήττα της Μπέτις με 5-2 από την Μπαρτσελόνα, τονίζοντας πως το τελικό σκορ δεν αποτυπώνει την εικόνα της αναμέτρησης.

Ο Χιλιανός τεχνικός έκανε λόγο για ακατανόητες αποφάσεις, εκφράζοντας την απογοήτευσή του κυρίως για την αποβολή του Μπερνάλ, αλλά και για προηγούμενες φάσεις στις οποίες, σύμφωνα με τον ίδιο, δεν υπήρξε η ανάλογη παρέμβαση του VAR.

Ο Πελεγκρίνι υποστήριξε ότι η αποβολή ήρθε έπειτα από πρόκληση του Γιαμάλ, ενώ στάθηκε και σε άλλες επίμαχες στιγμές που θεωρεί πως επηρέασαν την εξέλιξη του αγώνα. Παράλληλα, εξέφρασε την αίσθηση ότι η ομάδα του δεν μπορούσε να αντιδράσει απέναντι στις συγκεκριμένες αποφάσεις.

«Το 5-2 δεν αντικατοπτρίζει όσα έγιναν στο γήπεδο», ήταν το χαρακτηριστικό σχόλιό του, με τον προπονητή της Μπέτις να θεωρεί πως η διαιτησία επηρέασε την αναμέτρηση, παρά την ανωτερότητα της Μπαρτσελόνα σε μεγάλα διαστήματά της.

«Στο τρίτο τους γκολ, ένας παίκτης τους σηκώνει το πόδι στο ύψος του κεφαλιού αντιπάλου, αλλά το VAR δεν εξέτασε τη φάση. Τέλος, η αποβολή προήλθε από μια πρόκληση και ένα σπρώξιμο του Λαμίν, στα οποία αντέδρασε ο Φακούντο. Και στους δύο έγινε παρατήρηση και δείχθηκε κίτρινη κάρτα. Υπήρξαν πολύ σημαντικά περιστατικά και, δυστυχώς, εμείς ήμασταν πάντα εκείνοι που αδικούνταν», υποστήριξε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x