Την πεποίθηση ότι ο Ολυμπιακός θα είναι καλύτερος τη φετινή χρονιά, εξέφρασε ο Άλμπερτ Ριέρα, μετά το τέλος της φιλικής αναμέτρησης με τη Βέρντερ Βρέμης.

Ο Ισπανός μέσος χαρακτήρισε θετική την εικόνα που παρουσίασαν οι «ερυθρόλευκοι» στο παιχνίδι με τους Γερμανούς, ωστόσο τόνισε πως τη δεδομένη χρονική στιγμή υπάρχει αρκετή κούραση λόγω της προετοιμασίας.

«Νομίζω τα πήγαμε πολύ καλά. Μιλήσαμε μετά το τέλος του αγώνα στα αποδυτήρια και είπαμε για τα καλά πράγματα που κάναμε στο σημερινό παιχνίδι. Αναλύσαμε τον αγώνα. Είμαστε στο στάδιο της προετοιμασίας. Έπρεπε να βάλουμε ένα γκολ τουλάχιστον στο διάστημα που ήμασταν καλύτεροι. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι παίζαμε με μια δυνατή ευρωπαϊκή ομάδα, η οποία έπαιξε με την καλή της ομάδα. Ήταν αδικία για μας το γκολ που έβαλαν, τα πηγαίναμε πολύ καλά. Στη συνέχεια, όμως, αντιδράσαμε», δήλωσε αρχικά για το φιλικό κόντρα στη Βέρντερ Βρέμης.

Όσον αφορά στη δική του απόδοση, είπε: «Και εγώ πάντα ασκώ κριτική στον εαυτό μου. Μπορώ να παίξω καλά, αυτό ισχύει για όλους. Είναι και θέμα κούρασης. Είμαστε πολύ κουρασμένοι. Προσωπικά σε δύο φάσεις θα μπορούσα να κάνω κάτι παραπάνω, αλλά έκανα πάσα, χωρίς να το πολυσκεφτώ, κάτι που είναι προϊόν κούρασης. Σε άλλη φάση αν ήταν πιο τυχερός ο Ραφίκ θα μπορούσαμε γκολ. Το σημαντικό είναι να δουλέψουμε καλά και να πάει καλά η ομάδα».

«Ήταν ο τρίτος αγώνας και ουσιαστικά για μας ήταν ο πρώτος. Ξέραμε ότι δεν θα παίξουμε για ένα ημίχρονο, αλλά για περισσότερο. Θεωρήσαμε ότι ήταν το πρώτο φιλικό. Δεν μπορεί να γίνει σύγκριση με το ματς με τη Ζούλτε Βάρεγκεμ. Η Βέρντερ έχει δώσει 10 αγώνες και ξεκινάει το πρωτάθλημα. Δεν χρειάζεται να χαμογελάμε ή να σταματήσουμε δουλειά. Συνεχίζουμε. Σίγουρα θα είμαστε καλύτεροι. Θα δούμε έναν καλό Ολυμπιακό», απάντησε ο Ριέρα σε ερώτηση για το πότε πιστεύει ό,τι θα είναι έτοιμος ο Ολυμπιακός.

Τέλος, έστειλε το μήνυμά του στους φίλους των «ερυθρολεύκων»: «Ξέρουμε ότι θέλει να κερδίζουμε πάντα. Εμείς το θέλουμε πρώτοι. Κανείς δεν θέλει να χάνει ούτε στα φιλικά. Πρέπει να καταλάβουμε όμως ότι αυτό που κοιτάμε από αυτά τα μας είναι η ουσία. Σήμερα είναι ότι βγήκε κάτι θετικό. Δεν κοιτάμε τόσο τα αποτελέσματα, όσο τη δουλειά που γίνεται. Προτιμώ σε αυτά τα παιχνίδια της προετοιμασίας να χάνω και να έχουμε μια καλή εικόνα, παρά να κερδίζουμε και να μην παίζουμε καλά».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ