«Άτυχη» χαρακτήρισε την ομάδα του ο προπονητής της Οντένσε, Χένρικ Κλάουσεν αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό (1-1) για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Παράλληλα εμφανίστηκε απογοητευμένος από την απόδοση της αριστερής πλευράς της ομάδας του.

«Παίξαμε πραγματικά πολύ δυνατά, όπως παίζουμε συνήθως. Είχαμε ευκαιρίες, όμως σταθήκαμε άτυχοι και δεν σκοράραμε σε κάποια από αυτές. Απαιτήθηκε μεγάλη προσπάθεια από άποψη φυσικής κατάστασης και κάναμε πολλά σωστά πράγματα τακτικά» δήλώσε αρχικά και συνέχισε:

«Μετά από ένα καλό πρώτο ημίχρονο, ειδικότερα στην αριστερή μας πλευρά, μας... πήρε ο ύπνος στις αρχές του δευτέρου. Πολύ απλά τα πήγαμε χάλια αυτό το διάστημα. Μετά από ένα μικρό διάστημα που μας πίεσαν, ξαναπήραμε την κατοχή της μπάλας και την μεταφέραμε στην περιοχή τους αρκετές φορές. Ευτυχώς, σε μία σκοράραμε»

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πάνω απ' όλους η Σίτι: Ο Πεπ επέστρεψε δίχως τυμπανοκρουσίες στο Etihad

Η στιγμή που ο Μουρίνιο αγανακτεί με τον Βινίσιους και τον κάνει αλλαγή στη Ρώμη

Ρότα: «Μας αφήνει μία πίκρα το αποτέλεσμα, πρέπει όμως να συνεχίσουμε - Ανεκτίμητη η στήριξη του κόσμου»

Το μήνυμα του Μάγερ μετά από την ήττα της ΑΕΚ κόντρα στη Σαχτάρ: «Μπορούμε και πρέπει να γίνουμε καλύτεροι»

Τσακίρης: «Μεγάλη η χαμένη ευκαιρία για την ΑΕΚ στο Λονδίνο, πλήρωσε ένα ατομικό λάθος»

Οργισμένος Μουρίνιο ενόψει του ΑΕΚ-Ρεάλ Μαδρίτης: «Τέρμα οι δικαιολογίες, δεν είμαστε ανόητοι»

Ο Δουβίκας πέτυχε μοναδικό ρεκόρ σκοράροντας και στα δύο πρώτα παιχνίδια του στο Champions League

Κετσετζόγλου: «Σχετικά εύκολα η ΑΕΚ θα μπορούσε να πάρει έναν πόντο, αλλά…»

Aρνητική ιστορία για Ιταλία: Πρώτη φορά που τέσσερις ομάδες της χώρας χάνουν στην ίδια matchday του Champions League!

Τουράν: «Επικίνδυνος ο Κοϊτά αλλά έχει προβλήματα στην επιστροφή του στην άμυνα»