Δεν φαίνεται να έχει βάση δημοσίευμα γαλλικής ιστοσελίδας, σύμφωνα με το οποίο η Λιλ ετοιμάζεται να καταθέσει πρόταση απόκτησης του Σεμπάστιαν Λέτο. «Πλήρη άγνοια» για το θέμα δηλώνουν πως έχουν οι «πράσινοι».

«Φωτιές» ανάβει δημοσίευμα του «topmercato.com» σύμφωνα με το οποίο ο Σεμπάστιαν Λιλ βρίσκεται στο «μικροσκόπιο» της Λιλ. Μάλιστα, όπως αναφέρει, ο Παναθηναϊκός θα παραχωρήσει τον Αργεντινό άσο, εφόσον λάβει ένα ποσό κοντά στα 6.5 εκατ. ευρώ!

Η γαλλική ιστοσελίδα επικαλείται αποκλειστικές της πληροφορίες, που κάνουν λόγο για παρακολούθηση εδώ και αρκετές ημέρες του Λέτο από τους Γάλλους και δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να προχωρήσουν την ύστατη ώρα των μεταγραφών σε επίσημη πρόταση για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού.

Από την πλευρά τους οι «πράσινοι» δηλώνουν πως ενημερώθηκαν για το φημολογούμενο ενδιαφέρον μέσω του Τύπου και επομένως υποβαθμίζουν το θέμα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Κάνγκουα: «Στόχος το πρωτάθλημα - Είμαι χαρούμενος για την καλή δουλειά που κάνουμε»

Ποντένσε για... έναν προπονητή: «Σε κάθε λάθος κάναμε τούμπες και τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους»

Νίστρουπ: «Το να είμαστε τώρα στην κορυφή δεν σημαίνει κάτι, πρέπει να συνεχίσουμε έτσι»

Λέτο: «Δεν δεχτήκαμε μεγάλη πίεση, υπήρχαμε μέχρι την αποβολή»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Κηφισιάς

Το σκάσιμο της μπάλας μέσα από τη γραμμή και ο λόγος που δόθηκε το πέναλτι του Παναθηναϊκού

Νίστρουπ: «Δείξαμε την ποιότητά μας - Πρέπει να βελτιώσουμε ορισμένα πράγματα, αλλά είμαι ικανοποιημένος»

«Ο Λεβαδειακός παίρνει δανεικό τον Ποπέσκου από τη Στεάουα»

Νικολογιάννης: «Κάνγκουα και Καμαρά ξανά κινητήριοι μοχλοί, χάρμα ιδέσθαι ο Αντίνο - Πεντακάθαρο το πέναλτι»

Αθανασίου: «Ο Παναθηναϊκός καθάρισε με τετράδα-φωτιά στη μεσαία γραμμή»