Stoiximan Super League

Εμπλέκουν και ΠΑΟ με τον «μικρό Μέσι»

Η φήμη του Χουάν Μανουέλ Ιτούρμπε σιγά-σιγά μεγαλώνει και ήδη ο 18χρονος Αργεντινός χαρακτηρίζεται «μικρός Μέσι». Η Πόρτο, γνωστή για τον τρόπο που κινείται στις μεταγραφές, έσπευσε να τον αποκτήσει, φιλοδοξώντας κάποια στιγμή να τον πουλήσει ζητώντας το βάρος του σε χρυσάφι. Μέχρι να συμβεί αυτό όμως, ψάχνει ομάδα να τον παραχωρήσει ως δανεικό και στα σενάρια που έχουν δει το φως της δημοσιότητας εμπλέκεται και ο Παναθηναϊκός. Άγνοια δηλώνουν οι "πράσινοι".

Η φήμη του Χουάν Μανουέλ Ιτούρμπε σιγά-σιγά μεγαλώνει και ήδη ο 18χρονος Αργεντινός χαρακτηρίζεται «μικρός Μέσι». Η Πόρτο, γνωστή για τον τρόπο που κινείται στις μεταγραφές, έσπευσε να τον αποκτήσει, φιλοδοξώντας κάποια στιγμή να τον πουλήσει ζητώντας το βάρος του σε χρυσάφι. Μέχρι να συμβεί αυτό όμως, ψάχνει ομάδα να τον παραχωρήσει ως δανεικό και στα σενάρια που έχουν δει το φως της δημοσιότητας εμπλέκεται και ο Παναθηναϊκός.

Σύμφωνα με το «topmercato.com», ιστοσελίδα που έγραψε για ενδιαφέρον της Λιλ για τον Λέτο, πολλές ομάδες θα ήθελαν να αποκτήσουν τον Αργεντινό με Παραγουανούς γονείς ποδοσφαιριστή. Εκτός των Μπορντό, Νις και Λοριάν από τη Γαλλία, Χιχόν, Λέτσε και Μπράγκα φέρονται να θέλουν τον παίκτη, ενώ το δημοσίευμα κάνει λόγο πως ο Παναθηναϊκός θα ήθελε τον παίκτη δανεικό για ένα χρόνο, χωρίς να δίνει άλλες λεπτομέρειες.

Ο Ιτούρμπε έχει ύψος 1.69μ. και αγωνίζεται ως περιφερειακός επιθετικός. Έχει παίξει με τις μικρές εθνικές ομάδες τόσο της Αργεντινής όσο και της Παραγουάης, όμως ξεκαθάρισε πως θέλει να αγωνιστεί στην ομάδα του Μέσι. Με τις εμφανίσεις του με την U-20 στο πρόσφατο Μουντιάλ έκανε τον κόσμο να μιλά για ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στη Νότια Αμερική.

Στον Παναθηναϊκό δηλώνουν άγνοια για το ζήτημα, όμως υπάρχουν κάποια δεδομένα που ίσως παίξουν το ρόλο τους. Η Πόρτο μετά την υπόθεση με τον Αντρέ Κάστρο ίσως ψάχνουν έναν τρόπο να επιβεβαιώσουν τις καλές τους σχέσεις με τον Παναθηναϊκό λόγω της παρουσίας του Ζεσουάλντο Φερέιρα. Είναι δεδομένο πως στην Παιαναία ψάχνουν έναν επιθετικό και χρήματα για "κανονική" μεταγραφή δεν υπάρχουν. Εάν συμβεί κάτι με Ιτούρμπε θα πρόκειται για μια κίνηση που συνιστά... θαύμα.

Παρακολουθήστε τον αγωνιζόμενο:



Επιμέλεια: Νικόλας Ακτύπης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x