Ο Τόνι Πάρκερ συνεχάρη την Ισπανία για τη δίκαια κατάκτηση του Ευρωμπάσκετ λέγοντας πως θα ήθελε η Γαλλία να φτάσει στο αγωνιστικό επίπεδο των «φούριας ρόχας».

Αποστολή στο Κάουνας, Χρήστος Ρομπόλης

«Συγχαρητήρια στην Ισπανία. Έπαιξε εξαιρετικά απόψε. Έπαιξαν όπως θα θέλαμε να φτάσουμε να παίζουμε εμείς. Είναι η καλύτερη ομάδα της Ευρώπης τα τελευταία έξι χρόνια και θέλουμε να φτάσουμε στο ίδιο επίπεδο κι εμείς», τόνισε ο ηγέτης των «τρικολόρ» και πρόσθεσε: «Πιστεύω πως ο Νοά έκανε πολύ καλή δουλειά στην πρώτη του εμπειρία στην Ευρώπη. Το ίδιο και ο Μπατούμ, που είναι μόλις 22 χρονών. Θα μάθουμε πολλά από αυτόν τον τελικό και θα γίνουμε καλύτεροι. Η Ισπανία έχει μία ομάδα που αγωνίζεται μαζί για 6-7 χρόνια και η διαφορά αυτή φαίνεται».

Παράλληλα πρόσθεσε πως «... είπα στον Νοά να επιστρέψει το άλλο καλοκαίρι για την εθνική. Του άρεσε πολύ η εμπειρία και μου το υποσχέθηκε».

Όσο για το αν αυτή η Ισπανία μπορεί να κερδίσει τις ΗΠΑ, τόνισε: «Είναι πολύ δυνατή ομάδα αυτή των ΗΠΑ. Σε ένα ματς μπάσκετ όλα μπορούν να γίνουν».

Τέλος για το αντιαθλητικό φάουλ του Ρούντι Φερνάντεθ πάνω του, είπε: «Δεν το έκανε επίτηδες ο Ρούντι. Δεν πήγε να με χτυπήσει, απλώς ήταν ένα σκληρό φάουλ».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube