Τα εννέα στα δέκα μηνύματα που παίρνω στο info@sambrakos.com αμφισβητούν τη γνησιότητα του ενδιαφέροντος του Σεΐχη (όχι πρίγκιπα, όπως μου λένε αυτοί που τον ξέρουν) Σουλτάνι. Εχω διαβάσει πολλά ενδιαφέροντα, όλα για το παρελθόν και τη στάση του Βλάση Τσάκα. Θεωρώ ότι χάνεστε και κουράζεστε άσκοπα και αδίκως όσοι προσπαθείτε να διαπιστώσετε αν είναι fake ή αληθινός ο Σαουδάραβας, ή αν θα μπορεί ή όχι να πάρει την άδεια της ΕΕΑ για να γίνει μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Αυτή την υπόθεση δεν μπορεί κανείς να την πάρει στα σοβαρά προτού γίνει η ίδια σοβαρή. Στα δικά μου μάτια, που έχουν δει αμέτρητες παρελάσεις γιαλαντζί επενδυτών από τις πασαρέλες των ΠΑΕ, αυτή εδώ η υπόθεση, που είναι μυστήρια και σκοτεινή, δεν είναι σοβαρή. Θα γίνει μόνο την ημέρα που θα εμφανιστεί ο Γιάννης Βαρδινογιάννης, με τη φωνή του και την υπογραφή του, να την αναγνωρίσει ως σοβαρή και να της βάλει ορίζοντα ολοκλήρωσης. Ή όταν εμφανιστεί στην Ελλάδα ο Σεΐχης για να μιλήσει δημόσια για το ενδιαφέρον του και να κάνει την προσφορά του, με ονοματεπώνυμο.
Μέχρι τότε, αφήστε τον Τσάκα να πηγαινοέρχεται στην Τζέντα, αφήστε ήσυχη και την πρεσβεία της Σαουδικής Αραβίας που έχει ήδη βγάλει οδηγία προς τους υπαλλήλους της να μην απαντούν στις εκατοντάδες ερωτήσεις που καθημερινά δέχονται τηλεφωνικά σχετικά με τον πρίγκιπα ή σεΐχη, ή ό,τι άλλο είναι ή δεν είναι ο Σουλτάνι.

Αυτή η ιστορία συνδέεται με έναν μυστήριο τρόπο με την Κρήτη. Πολύ. Επιμένουν γι’ αυτό άνθρωποι με γνώση της υπόθεσης. Με όσα έχω ακούσει και αντιληφθεί, λέω ότι αν πρόκειται για παιχνίδι, αυτός που το παίζει στην πλάτη των οπαδών του Παναθηναϊκού, θα το βρει μπροστά του. Και δεν θα τον γλιτώσει κανείς από την οργή των οπαδών του Τριφυλλιού. Και επειδή το 2011 τέτοια παιχνίδια δεν μένουν κρυφά για πολύ, αν πρόκειται για παιχνίδι, καλά θα κάνει ο παίκτης να το λήξει.

Απορώ γιατί δεν το κάνει αυτό ο Ανδρέας Βγενόπουλος μολονότι, μου λένε, είναι απολύτως πεπεισμένος ότι το ενδιαφέρον του Σεΐχη θα ξεβάψει σύντομα. Και δεν λαμβάνω πειστική απάντηση στην ερώτηση σχετικά με την σκοπιμότητα αυτού του παιχνιδιού. Αν είναι ένα παιχνίδι που στήθηκε μόνο για να μην πάρει τις μετοχές ο Βγενόπουλος, αυτός που το έστησε θα πρέπει και να χρηματοδοτήσει. Όχι το παιχνίδι. Την ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Κι ας βάλει πρόεδρο τον Τσάκα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube