Νέα «καταιγίδα» φέρνει το νέο φορολογικό νομοσχέδιο. Μεταξύ άλλων, κόβονται κατά 50% όλες οι φοροαπαλλαγές ανεξαρτήτως εισοδήματος, ενώ ανοίγει ο δρόμος για μείωση στον εθνικό κατώτερο μισθό.

Το νέο πολυνομοσχέδιο πλήττει επίσης και τους συνταξιούχους :
Συγκεκριμένα από την 1η Νοεμβρίου θα μειωθούν έως και 40% οι κύριες συντάξεις και έως 30% οι επικουρικές.
Περισσότερο χαμένοι οι ασφαλισμένοι Ταμείων του Δημοσίου και ΔΕΚΟ.

«Τρέξτε για να σωθείτε…»

Την ανάγκη γρήγορης προώθησης των μεταρρυθμίσεων για τη νομική ασφάλεια των επενδυτών υπογράμμισε το βράδυ της Πέμπτης ο Γερμανός αντικαγκελάριος και υπουργός Οικονομίας Φίλιπ Ρέσλερ, μιλώντας σε επιχειρηματικό συνέδριο στην Αθήνα.

Στις 10:30 π.μ. συναντάται στο Μέγαρο Μαξίμου με τον πρωθυπουργό, Γιώργο Παπανδρέου, στον οποίο αναμένεται να κομίσει μήνυμα στήριξης στην ελληνική οικονομία και παραμονής της Ελλάδας στην ευρωζώνη.

Ανδρέας Μορφόπουλος

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τι προβλέπει η συμφωνία Τραμπ - Δανίας - Γροιλανδίας για αμερικανική στρατιωτική παρουσία και επενδύσεις

Return Hubs: Η Ελλάδα και άλλες 4 χώρες της ΕΕ οργανώνουν τις επιστροφές μεταναστών σε τρίτες χώρες

Λάθος της AI παραλίγο να προκαλέσει σύγκρουση ΗΠΑ-Κίνας στη Μέση Ανατολή - «Είχαν απογειωθεί αεροσκάφη»

«Πέταξε» η επιβατική κίνηση στα αεροδρόμια της χώρας: Πάνω από 60 εκατ. επιβάτες στο 8μηνο

«Αθηνάς χωρίς Αυτοκίνητο»: Ποιοι δρόμοι κλείνουν το Σαββατοκύριακο

Al Jazeera: «Το Ισραήλ σκοτώνει τους ανθρώπους που θα μπορούσαν να τερματίσουν τους πολέμους του»

Θάνατος Μαζωνάκη: Για 2ο βράδυ στη φυλακή οι 2 γιατροί - Φύλλο και φτερό τα οικονομικά του ζευγαριού

Καιρός: Ηλιοφάνεια και άνοδος της θερμοκρασίας

Ο Τραμπ ανακοίνωσε συμφωνία με τη Δανία για τη Γροιλανδία

Λάθος της AI παραλίγο να προκαλέσει σύγκρουση ΗΠΑ-Κίνας στη Μέση Ανατολή - «Είχαν απογειωθεί αεροσκάφη»