Την πρώτη του προπόνηση με τη φανέλα του Άρη πραγματοποίησε την Κυριακή (9/10), ο Ματέι Κρούσιτς.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα των «κιτρίνων» έκανε την πρώτη του γνωριμία με τους συμπαίκτες, ακολουθώντας επί δύο ώρες τις οδηγίες των Βαγγέλη Αλεξανδρή και Σωτήρη Μανωλόπουλου.

Εκτός από τον Σλοβένο σέντερ, ο Γιάννης Δεμερτζής ήταν το νέο πρόσωπο στις προπονήσεις του Άρη.

Τη Δευτέρα (10/10) οι φίλοι των «κιτρίνων» θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά τους παίκτες του Βαγγέλη Αλεξανδρή, καθώς η απογευματινή προπόνηση είναι ανοικτή προς το κοινό.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μιχελάκος: «Μόνο στο πρώτο δεκάλεπτο κάναμε σωστά πράγματα, να βάλουμε το εγώ μας κάτω από την ομάδα»

Λεσόρ: «Περάσαμε μέσα από την καταιγίδα και τώρα χορεύουμε στη βροχή - Δεν μπορούν να δουν τον πόνο μου»

Τσιριγώτης: «Δεν αποκλείεται έκπληξη στη βαθμολογία της Stoiximan GBL - Συνεχίζουν να εντυπωσιάζουν οι Θεσσαλονικείς»

Τετράδα για ΠΑΣ Γιάννινα, «γκέλα» για Παναθλητικό

Παπανικολόπουλος: «Όλα τα συγχαρητήρια ανήκουν στα παιδιά και τους συνεργάτες μου, πάρα πολύ καλό παιχνίδι»

ΜακΚόλουμ: «Βλασφημία να θεωρείς τον Παναθηναϊκό καλύτερο χωρίς Ναν - Oι ατάκες για Σλούκα, Χέιζ-Ντέιβις και Γιαμπουσέλε

Μαρούσι: Χωρίς Ιορδάνου με Ολυμπιακό, τελευταία στιγμή για Τζάκσον - Γουόκερ: «Κανένα ματς δεν έχει κριθεί πριν γίνει»

Λυκογιάννης: «Συγχαρητήρια στους παίκτες, πολύ σημαντική νίκη - Υπήρχε μεγάλη ηρεμία στον πάγκο»

Ξανθόπουλος: «Ήταν καρμπόν όλο αυτό που γινόταν, ο Κολοσσός ήταν πιο εύστοχος στις βολές»

Ζιάγκος: «Καταρρεύσαμε και πνευματικά, δεν ξέρω αν είμαστε τόσο μαλθακή ομάδα»

TAGS: Άρης