Με τον συνηθισμένο τρόπο, από τα εκδοτήρια του γηπέδου της Τούμπας (και μέσω ίντερνετ), θα προμηθεύονται οι φίλοι του ΠΑΟΚ εισιτήρια για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ την προσεχή Κυριακή. Η διάθεσή τους ξεκινά την Τετάρτη.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011, θα ξεκινήσει η διάθεση εισιτηρίων για τον αγώνα ΠΑΟΚ - ΟΦΗ, που θα διεξαχθεί στις 16 Οκτωβρίου 2011 και ώρα 20:30.

Τα εκδοτήρια της Τούμπας θα λειτουργούν Τετάρτη μέχρι Σάββατο από τις 10:00 έως τις 17:00, ενώ την Κυριακή θα λειτουργούν από τις 10:00πμ μέχρι και την έναρξη του αγώνα.

Αναλυτικά, οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι εξής:

Θύρα 1: 40 €
Θύρες 2, 3: 30 €
Θύρες 5, 6: 25 €
Θύρες 4, 4α: 15 €
Θύρες 7, 7α: 15 €
VIP 3ου: 100 €
VIP 4ου: 80 €

Όσοι φίλαθλοι έχουν προμηθευτεί εισιτήριο μέσω internet και έχουν επιλέξει την παραλαβή από τα εκδοτήρια, θα μπορούν να παραλάβουν τα εισιτήριά τους τις ώρες και μέρες λειτουργίας των εκδοτηρίων της Τούμπας».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Θεραπεία για Ζαρουρί στο Κορωπί

ΑΕΚ: Οκτώ συλλήψεις από τους ελέγχους έξω την Allwyn Arena - Κατασχέθηκαν σιδερογροθιά και σουγιάς

Έκκληση για αιμοδοσία - Ανάγκη για αίμα για τον Σάββα Παπάζογλου, τον γηραιότερο εν ζωή παλαίμαχο του Ολυμπιακού

Σαββίδης: «Καθήκον μου είναι να αφήσω στις επόμενες γενιές έναν ακόμη μεγαλύτερο ΠΑΟΚ»

ΑΕΚ: Το ποστάρισμα Περέιρα μετά τον ΠΑΟΚ και το… «μπράβο, γιαγιά» του Στρακόσα!

Τσακίρης: «Χαοτική η διαφορά ΑΕΚ και ΠΑΟΚ - Υπόκλιση στο φαινόμενο Πινέδα»

Τσανάκας: «Τα τέσσερα στοιχεία που έφεραν στον Ολυμπιακό τη νίκη στη Λεωφόρο»

Αθανασίου: «Μπορεί να παίξει και διαφορετικά αυτός ο Παναθηναϊκός - Ποδοσφαιρικό ατόπημα οι δηλώσεις του Μπενίτεθ»

Το «ασπρόμαυρο» πάρτι ξεκινά: Η Θεσσαλονίκη γιορτάζει τα 100 χρόνια του ΠΑΟΚ

Το αφιερωματικό βίντεο του ΠΑΟΚ για τους οπαδούς του - «100 χρόνια ασπρόμαυρης παράνοιας»

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.