Stoiximan Super League

«Θα τα μάθετε όλα τα ονόματα…»

Λίγη υπομονή ακόμη θα χρειαστεί μέχρι να γίνουν γνωστά τα εννέα πρόσωπα που θα απαρτίζουν το (νέο) διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, όπως τόνισε με δηλώσεις του στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 o υπεύθυνος επικοινωνίας του συλλόγου, Λευτέρης Δούκας. Παράλληλα ανέφερε ότι ο Θοδωρής Ζαγοράκης θα ηγείται και του νέου σχήματος έχοντας δίπλα του τον Ζήση Βρύζα.

Λίγη υπομονή ακόμη θα χρειαστεί μέχρι να γίνουν γνωστά τα εννέα πρόσωπα που θα απαρτίζουν το (νέο) διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, όπως τόνισε με δηλώσεις του στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 o υπεύθυνος επικοινωνίας του συλλόγου, Λευτέρης Δούκας.

Παράλληλα ανέφερε ότι ο Θοδωρής Ζαγοράκης θα ηγείται και του νέου σχήματος έχοντας δίπλα του τον Ζήση Βρύζα. Τις απαντήσεις τριών ατόμων, περιμένει ο πρόεδρος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

«Το νέο Δ.Σ. είναι δεδομένα σοβαρό, όμως καθαρά διαδικαστικό πλέον. Ο Ζαγοράκης με το Βρύζα δεν είχαν χάσει τίποτα. Ο ΠΑΟΚ έχει την έξης διαφορετικότητα σε συγκρίση με τις άλλες ομάδες, λειτούργει και συντηρείται από τον κόσμο της και κατά δεύτερον διοικείται από δύο ανθρώπους που έχουν παίξει ποδόσφαιρο σε υψηλό επίπεδο».

Μέχρι εδώ γιατί καθυστερούσε;

«Ο ΠΑΟΚ το τελευταίο διάστημα βρέθηκε στη δίνη πολλών φημών έχει διοίκηση πρωτοδικείου ο ερασιτέχνης έχει τον τελικό λόγο με την επιτροπή διαφάνειας. Πραγματοποίησαν έλεγχο, συνέπεσε η ολοκλήρωση του ελέγχου με τη διαδικασία αλλαγής διοικήσεις. θα ήταν άκομψο ο Ζαγοράκης να καταρτίζει το ΔΣ ενώ εκκρεμεί το πόρισμα. Πλέον είναι καθαρά διαδικαστικό».

Συνεχίζει ο Ζαγοράκης;

«Ναι. Μαζί με τον Βρύζα από την Κυριακή το βράδυ και μετά έχει αποφασιστεί αυτό και επιβεβαιώθηκαν οι φήμες. Και οι γιοι Σαχπάτζιδη, Γιώργος και Δημήτρης. Θέμα ωρών τα υπόλοιπα ονόματα. Ο Ζαγοράκης βρίσκεται σε συναντήσεις για να ολοκληρωθεί, λείπουν τρία τέσσερα άτομα και το αργότερο σε 48 ώρες θα μάθουμε τα ονόματα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x