Μια δυσάρεστη έκπληξη επεφύλασσε η προπόνηση της Τρίτης για τον προπονητή της SKODA Ξάνθης, Μαρίνο Ουζουνίδη, καθώς ο Εμίλ Ντίκα υπέστη διάστρεμμα στο δεξί πόδι και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Η κατάσταση του μέσου της ομάδας θα επανεκτιμηθεί τις επόμενες ημέρες και εκεί θα κριθεί αν θα μπορεί το τεχνικό τιμ να τον υπολογίζει για την αναμέτρηση της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό. Στην προπόνηση της Τρίτης μετά τις ασκήσεις προθέρμανσης ακολούθησαν ασκήσεις ταχυδύναμης.

Στη συνέχεια ο Μαρίνος Ουζουνίδης χώρισε τους ποδοσφαιριστές σε μικρά αγωνιστικά τετράγωνα, ενώ με την ομάδα προπονήθηκε ο νεαρός Αντώνης Ράνος από την Κ-20.

Απόντες ήταν και οι διεθνείς με την Ελπίδων Λοντίγκιν, Μάνταλος και Βλαχοδήμος.

Αλέξανδρος Πιπεριάς

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Παναιτωλικός: Αυτή τη φανέλα θα φοράει στην επέτειο των 100 χρόνων

Τσακίρης: «Οι σκέψεις του Νίκολιτς για τον αγώνα της ΑΕΚ με την ΑΕΛ Novibet»

Νικολακόπουλος: «Η σημασία του Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ - Όποιος πάει πρώτος στα playoffs παίρνει και το πρωτάθλημα»

Καλά νέα με Ίνγκασον και Ρενάτο στον Παναθηναϊκό!

Αθανασίου: «Θα πάει με αλλαγές στη Λιβαδειά ο Παναθηναϊκός»

Οριστικά στις 24 Μαρτίου η κλήρωση για τα playoffs και τα playouts της Stoiximan Super League

Τσορμπατζόγλου: «Καλές πιθανότητες να προλάβει ο Μεϊτέ - Ο Τρινκέρι μπορεί να φέρει όραμα»

Σταματέλος: «Ο Ποντένσε είτε προπονείται και μπαίνει αποστολή είτε… - Να μην βρεθεί πίσω στο σκορ ο Ολυμπιακός»

Κετσετζόγλου: «Οι σίγουροι, ο Κοϊτά, τα διλήμματα του Νίκολιτς και ο... Σαχαμπό - Τι βλέπω στο Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ»

Δεσύλλας: «Mε νίκη στη Λιβαδειά εξασφαλίζει και ηρεμία εκτός από την 4άδα ο Παναθηναϊκός - ''Δίψα'' κόσμου για Μπέτις»

TAGS: Ξάνθη