Σκληρή ανακοίνωση, στην οποία εξαπολύει σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση για τα όσα συνέβησαν στη μαθητική παρέλαση της Θεσσαλονίκης εξέδωσε η ΝΔ.

"Η κυβέρνηση παρακολουθεί αμήχανα τις κοινωνικές εκρήξεις, που η ίδια η πολιτική της πυροδότησε» τονίζει ο Αντώνης Σαμαράς.

Και προσθέτει: «Όμως, όσοι χαίρονται που τραυμάτισαν την εθνική μας γιορτή, να ξέρουν ότι οι ίδιοι πλήγωσαν την εθνική μας υπερηφάνεια, οι ίδιοι αμαύρωσαν την εικόνα όλων των Ελλήνων, οι ίδιοι πρόσβαλαν τη μνήμη των ηρώων μας. Σε μια στιγμή που η χώρα μετράει τις πληγές της και προσπαθεί να σταθεί στα πόδια της, δεν θα έπρεπε να μπερδεύουν τα εθνικά μας σύμβολα και την ελληνική ιστορία με μια καταστροφική κυβέρνηση. Είναι ένας ολέθριος τρόπος αντίδρασης σε μια ολέθρια πολιτική. Μόνον οι εχθροί μας θα μας ήθελαν σήμερα διχασμένους».

Πηγή: Newsbeast.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Συνελήφθη 59χρονος οδηγός που απείλησε με τσεκούρι άλλο οδηγό στην Αργυρούπολη

Η επίσημη λίστα με τα αιτήματα των αγροτών - Στον Μητσοτάκη το κείμενο

Τρομοκρατική επίθεση στο Σίδνεϊ: Η στιγμή που άνδρας αφοπλίζει τον έναν δράστη - Δείτε βίντεο

Χαμάς: «Η δολοφονία του Σαέντ από το Ισραήλ, ξεκάθαρη απειλή της εκεχειρίας»

Η Ουάσινγτον καταδικάζει την ένοπλη επίθεση στην παραλία Μπόνταϊ της Αυστραλίας

Μητσοτάκης για Σίδνει: «Είμαι βαθιά σοκαρισμένος από τις σημερινές επιθέσεις»

Ποινική δίωξη από την ευρωπαϊκή εισαγγελία σε βάρος των 15 συλληφθέντων για το νέο σκάνδαλο με τον ΟΠΕΚΕΠΕ

Αυστραλία: 12 νεκροί από την τρομοκρατική επίθεση στην παραλία Μπόνταϊ του Σίδνεϊ - Τουλάχιστον 29 τραυματίες

Ηράκλειο: Σύλληψη αλλοδαπού για απόπειρα ληστείας και ναρκωτικά

Πρωταθλήτρια η Ελλάδα στη μείωση της φοροδιαφυγής - Κάτω από 10% το «κενό» ΦΠΑ το 2024