Για τις αλλαγές που έφερε ο Νίκος Κωστένογλου, αλλά και το παιχνίδι με τον Άρη, μίλησε στη Nova ο Χοσέ Κάρλος. Ο μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ τόνισε, μεταξύ άλλων: «…έχουν βελτιωθεί κάποια πράγματα στην καθημερινότητα και στις προπονήσεις, αλλά είναι ακόμα πολύ νωρίς για να ξέρουμε αν μείνει η ΑΕΚ μέχρι το τέλος στην διεκδίκηση του τίτλου».

Αρχικά, είπε: «Ξέρουμε ότι θα είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα, μετά τις δύο συνεχόμενες ήττες. Όμως, τώρα πρέπει να παλέψουμε για τη νίκη, όπως κάνουμε σε κάθε παιχνίδι της ΑΕΚ. Δεν ξέρω πολλά για τον Άρη. Εμάς μας λείπει η αποτελεσματικότητα στην τελική προσπάθεια. Όταν κάνουμε γκολ τις τελικές προσπάθειες μας, τότε θα έρθουν και οι νίκες».

Στη συνέχεια δήλωσε: «Είναι νωρίς για τον νέο προπονητή. Μόλις σε τρία παιχνίδια έχει καθίσει στον πάγκο. Σίγουρα έχουν βελτιωθεί κάποια πράγματα στην καθημερινότητα και στις προπονήσεις, αλλά είναι ακόμα πολύ νωρίς για να ξέρουμε αν μείνει η ΑΕΚ μέχρι το τέλος στην διεκδίκηση του τίτλου. Απομένουν ακόμα πολλά παιχνίδια».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Συμφωνία για την ονοματοδοσία του «Κλεάνθης Βικελίδης»

Ντε Φράι και Φαν Ντόνγκελεν μίλησαν και ενέπνευσαν τα παιδιά της ακαδημίας του Παναθηναϊκού

Πρόστιμο σε Ολυμπιακό για παρότρυνση σε βία και ρατσισμό, απαλλαγή Ιμανόλ

ΠΑΟΚ: Σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για το ματς με τον ΟΦΗ στο Παγκρήτιο

«Ανάμεσα στις επτά ομάδες που ενδιαφέρονται για τον Ικάρντι ο ΠΑΟΚ»

Κλήθηκαν σε απολογία Πρίτσας και Καρυπίδης

«Πράσινη» φρενίτιδα για Βόλο: Eξαφανίστηκαν 9 χιλ. εισιτήρια - Ζητά άλλα 5 χιλ. ο Παναθηναϊκός

Τσορμπατζόγλου: «Σοφτ ομάδα ο ΠΑΟΚ, αλλά σκύλιασε με τον Ηρακλή - Δίνει μία αισιοδοξία το δίδυμο Μπάνζα-Εντιαγέ»

Σταματέλος: «Θα έχει τα πάνω και τα κάτω του ο Ολυμπιακός όσο μοντάρει την ομάδα ο Αλγουαθίλ»

Κηφισιά για διαιτησία με Άρη: «Δύο μέτρα και δύο σταθμά - Όσο και να ψάξαμε, δεν βρήκαμε παρόμοια περίπτωση επανάληψης»

TAGS: A.E.K.