Αγωνία επικρατεί στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού για την κατάσταση του Άριελ Ιμπαγάσα. Ο Αργεντινός άσος των «ερυθρολεύκων» ένιωσε ενοχλήσεις στο αριστερό γόνατο, ειδοποίησε το τεχνικό επιτελείο κι έτσι στο 62’ ο Ερνέστο Βαλβέρδε τον αντικατέστησε με τον Ζαν Μακούν.

Είναι αλήθεια ότι το ματς με τον Άρη είχε αρκετές δυνατές μονομαχίες, θύμα μιας εκ των οποίων «έπεσε» ο «Κάνιο». Ελπίζεται ότι οι εξετάσεις στις οποίες θα υποβληθεί θα βγουν «καθαρές», καθώς ακολουθεί το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Το θετικό της υπόθεσης είναι ότι μεσολαβεί διακοπή του πρωταθλήματος κι έτσι το ματς με τους «πράσινους» στο «Καραϊσκάκη» είναι προγραμματισμένο σε δύο εβδομάδες.

Συμπλήρωσε κάρτες ο Μιραλάς

Ο Κέβιν Μιραλάς συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες κι έτσι μοιραία θα πρέπει να λείψει από ένα από τα τέσσερα προσεχή παιχνίδια του Ολυμπιακού στην Σούπερ Λίγκα. Τα οποία είναι τα εξής: Με Παναθηναϊκό εντός έδρας, με Αστέρα Τρίπολης εκτός, με Παναιτωλικό εντός και με Κέρκυρα εκτός.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τσακίρης: «Τα διλήμματα του Νίκολιτς και η ''υποχρεώση'' της ΑΕΚ ενόψει του αυριανού ντέρμπι»

Ηλιόπουλος: «Φέτος ξανάρθε η υπερηφάνεια μας - Οδοστρωτήρες μέχρι το ευ αγωνίζεσθαι να κερδίσει»

Φαμπιάνο: «Το παιχνίδι είναι τελικός, παίζουμε στην έδρα μας και θέλουμε τη νίκη»

ΠΑΟΚ: Διλήμματα σε άξονα και κορυφή ενόψει Ολυμπιακού στο Καραϊσκάκη

Ντέρμπι με άρωμα… έκπληξης: Το πλάνο Μεντιλίμπαρ για τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη

ΑΕΚ-ΑΕΛ Novibet: Μονόδρομος η επιστροφή στις νίκες για την Ένωση κόντρα στους «βυσσινί»

Άρης-Ατρόμητος: Σκληρή μάχη για το «5-8» στο Χαριλάου

Ελίασον: «Θα έρθει να το κάνει δύσκολο η ΑΕΛ Novibet, αλλά θα κάνουμε τα πάντα για τη νίκη»

Τσανάκας: «Όλα δείχνουν ότι θα είναι διαθέσιμος για ΠΑΟΚ ο Ποντένσε - Είναι από τα πιο κρίσιμα παιχνίδια της σεζόν»

Τσορμπατζόγλου: «Πίεση έχει και ο ΠΑΟΚ για αποτέλεσμα στο ντέρμπι, όχι μόνο ο Ολυμπιακός»