Προτεραιότητα του Πάτρικ Ο’ Μπράιαντ είναι η επίτευξη των στόχων της Καβάλας, παρά οι προσωπικές διακρίσεις.

Ο 25χρονος σέντερ, που αναδείχθηκε MVP της 3ης αγωνιστικής της Α1, αφιέρωσε το βραβείο σε όλη την ομάδα.

«Είμαι χαρούμενος για την ανάδειξη σε MVP της αγωνιστικής! Είναι σημαντικό για μένα, αλλά και για όλη την ομάδα της Καβάλας. Θέλω να πω ότι πρόκειται για μία ομαδική επιτυχία και την αφιερώνω σ’ όλη την ομάδα. Πάντως, αυτό που προέχει είναι να βελτιώνομαι διαρκώς, ώστε να μπορώ να βοηθώ την ομάδα, να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει» είπε ο MVP της 3ης αγωνιστικής, Πάτρικ Ο’ Μπράιαντ.

Ο 25χρονος σέντερ, στη νίκη της Καβάλας επί του Αμαρουσίου, σημείωσε 17 πόντους (6/10 τρίποντα, 5/5 βολές), μάζεψε 11 ριμπάουντ, κέρδισε πέντε φάουλ, μοίρασε μία ασίστ, έκανε τρία κοψίματα, ενώ υπέπεσε σε τρία λάθη σε 29.33'' λεπτά συμμετοχής.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Παπανικολόπουλος: «Όλα τα συγχαρητήρια ανήκουν στα παιδιά και τους συνεργάτες μου, πάρα πολύ καλό παιχνίδι»

ΜακΚόλουμ: «Βλασφημία να θεωρείς τον Παναθηναϊκό καλύτερο χωρίς Ναν - Oι ατάκες για Σλούκα, Χέιζ-Ντέιβις και Γιαμπουσέλε

Μαρούσι: Χωρίς Ιορδάνου με Ολυμπιακό, τελευταία στιγμή για Τζάκσον - Γουόκερ: «Κανένα ματς δεν έχει κριθεί πριν γίνει»

Λυκογιάννης: «Συγχαρητήρια στους παίκτες, πολύ σημαντική νίκη - Υπήρχε μεγάλη ηρεμία στον πάγκο»

Ξανθόπουλος: «Ήταν καρμπόν όλο αυτό που γινόταν, ο Κολοσσός ήταν πιο εύστοχος στις βολές»

Ζιάγκος: «Καταρρεύσαμε και πνευματικά, δεν ξέρω αν είμαστε τόσο μαλθακή ομάδα»

Αιχμηρός Τρινκιέρι: «Φανταστείτε πώς θα νιώθατε αν συνεχώς διαβάζατε ότι η εταιρεία σας ψάχνει κάποιον για τη θέση σας»!

Λούκιτς: «Δεν μπορείς να παίζεις στο πρώτο μέρος σαν τον Τζέισον Κιντ και στο δεύτερο σαν παίκτης τρίτης κατηγορίας»!

Γιαπλές: «Παιχνίδι που δεν αντέχει σε κριτική, ανησυχητική εικόνα - Μόνο από... AI τέτοιο πρόγραμμα»!

Χάτζινς: «Αν παραμείνουμε ενωμένοι, θα έχουμε ένα καλό μέλλον μέχρι να επιστρέψει ο Τζέντι»