Οι διαφορές τους εντός κι εκτός ρινγκ ήταν μεγάλες, αλλά η είδηση του θανάτου του Τζο Φρέιζερ δεν άφησε ασυγκίνητο τον μεγάλο του αντίπαλο, Μοχάμεντ Άλι.

«Ο κόσμος έχασε έναν σπουδαίο πρωταθλητή. Θα τον θυμάμαι πάντα με σεβασμό και θαυμασμό. Τα συλλυπητήριά μου στην οικογένεια και τα αγαπημένα του πρόσωπα», δήλωσε ο Μοχάμεντ Άλι για τον εκλιπόντα, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 67 ετών μετά από άνιση μάχη με την επάρατη νόσο.

Οι δυο τους συνέθεσαν το πιο ιστορικό ζευγάρι αναμετρήσεων στην ιστορία της πυγμαχίας. Αναμετρήθηκαν τρεις φορές, με τον Φρέιζερ νικητή στην πρώτη και τον Άλι στις δύο τελευταίες.

Ο Τζορτζ Φόρμαν, που εκθρόνισε τον Φρέιζερ το 1973 και μαζί με τον Μοχάμεντ Άλι ήταν ο μόνος που κατάφερε να κερδίσει τον αποθανόντα, αποχαιρέτησε με τον δικό του τρόπο τον μεγάλο του αντίπαλο. «Καληνύχτα Τζο Φρέιζερ. Σε αγαπώ καλέ μου φίλε», ανέφερε στη σελίδα του στο Twitter.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Προβληματισμός στον Παναθηναϊκό: Καμία απάντηση από τον Δήμο Γλυφάδας για το κλειστό στην εκπνοή της προθεσμίας!

Παναθηναϊκός Α.Ο.: Θέλει Γλυφάδα για έδρα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις - Εν αναμονή της απάντησης από τον Δήμο

Εκδόθηκε η προέγκριση της οικοδομικής άδειας για τις εγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού στον Βοτανικό

Πλησιάζει τα 9.000 μέλη μέσα σε ένα μήνα ο Παναθηναϊκός ΑΟ!

Με επτά Έλληνες αρχίζει στη Ν. Κορέα το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα βετεράνων πινγκ πονγκ 2026

Ευχαρίστησε ΠΑΕ και Αλαφούζο ο Παναθηναϊκός ΑΟ!

ΑΕΚ: Γενική Συνέλευση στην Ερασιτεχνική - «Θα υπάρξει ενημέρωση επί των όσων ψευδών και συκοφαντικών διαχέονται»

Νίκος Κακλαμανάκης: Δικαίωση στον Άρειο Πάγο για τη δικαστική διαμάχη με την Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία

Η αποστολή για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα πινγκ πονγκ Under 21 και τα ζευγάρια των Ελλήνων αθλητών

Άγγιξε τα 15.000 μέλη ο Παναθηναϊκός ΑΟ!