Σε διευκρινίσεις σχετικά με τη συνέντευξή του στη «Real News» προχώρησε ο Φαμπιάν Βάργκας.

Με δήλωση στο επίσημο site της ΑΕΚ, ο Κολομβιανός διαψεύδει πως εξέφρασε προτίμηση στη δουλειά του Μανόλο Χιμένεθ έναντι εκείνης του Νίκου Κωστένογλου.

Αφού ξεκαθαρίζει, δε, πως η ομάδα -όχι μόνο μπορεί να κατακτήσει το πρωτάθλημα, αλλά είναι και ο διαχρονικός της στόχος, τονίζει πως παραποιήθηκαν τα λεγόμενά του.


Αναλυτικά η δήλωση του Βάργκας:

«Αναφορικά με σημερινή μου συνέντευξη που δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα Real Νews, θα ήθελα να διευκρινίσω τα παρακάτω:

Σε σχετική ερώτηση, δεν μπήκα καν στη διαδικασία να συγκρίνω τη δουλειά του κ. Κωστένογλου με αυτή του κ. Χιμένεθ. Είπα ότι πρόκειται για δύο προπονητές διαφορετικών σχολών, με ξεχωριστό τρόπο δουλειάς.

Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στον προπονητή μου και είμαι αποφασισμένος μαζί με τους συμπαίκτες μου να τα δώσουμε όλα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα και ο στόχος της είναι πάντα αυτός. Θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις, ενωμένοι για την επίτευξη αυτού του στόχου.

Ειλικρινά μου κάνει μεγάλη εντύπωση πως παραποιήθηκαν τα λόγια μου».

Φαμπιάν Βάργκας»

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Ολυμπιακός, Άντερλεχτ και Νις εξετάζουν την περίπτωση του Ντιαλό»

ΑΕΚ: Ανεβάζει ρυθμούς ο Γιόβιτς και «γκαζώνει» για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Ολυμπιακός: Ανοίγει ο φάκελος στόπερ και... μάχη για Τσάπρα ενόψει καλοκαιριού

Τσακίρης: «Οι… υποστηρικτικοί πρωταγωνιστές της ΑΕΚ - Δεδομένα ανοιχτή και η προπόνηση πριν τον Παναθηναϊκό»

Τσανάκας: «Κάθε ματς θα είναι το σημαντικότερο από εδώ και πέρα για τον Ολυμπιακό»

«Να φέρουμε τον Ατρόμητο εκεί που ήταν για χρόνια»: Έδεσαν Κέρκεζ και χτίζουν γύρω του οι Περιστεριώτες!

Στην ΑΕΛ Novibet και επίσημα ο Τζιανλούκα Φέστα

Σαραγόσα: «Όταν ανέλαβα τον Πανσερραϊκό έπρεπε να σβήσω πολλές ''φωτιές'' - Έχουμε κάνει ένα μικρό θαύμα»

Η UEFA αποθέωσε τον Πινέδα: «Η μπάλα κολλάει πάνω του»

Ολυμπιακός: Από Δευτέρα 27/4 διαθέσιμα τα εισιτήρια για ΠΑΟΚ, από Τετάρτη 29/4 για το ντέρμπι με Παναθηναϊκό

TAGS: A.E.K.