Υπομονή και μεθοδικότητα (καλή ώρα σαν αυτή που του επέτρεψε να μην απογοητευτεί απ’ τις δυσκολίες στην καριέρα του και να υπολογίζεται ξανά από την ΑΕΚ) συνέστησε ο Αντώνης Ρίκκα.

Μιλώντας στη NOVA -και με αφορμή το παιχνίδι της Τετάρτης με τον Λεβαδειακό- ο Έλληνας μέσος παραδέχθηκε πως η «Ένωση» έχει την ευκαιρία να κάνει ένα σερί, αρκεί να αντιμετωπίζει ξεχωριστά και με σοβαρότητα τα ματς.

«Δεν είναι εύκολο να μην ξέρεις με τι στυλ ομάδα παίζεις, τι τρόπο παιχνιδιού θα αντιμετωπίσεις», ανέφερε αρχικά ο Ρίκκα, για την ιδιαιτερότητα της καθυστερημένης εισόδου του Λεβαδειακού στο πρωτάθλημα.

Αφού τόνισε, λοιπόν, ότι «πρέπει να είμαστε σοβαροί αν θέλουμε να πάρουμε τους τρεις πόντους», τόνισε: «Είναι ευκαιρία να κάνουμε ένα σερί, αλλά δεν είναι εύκολο. Πρέπει να βλέπουμε τα ματς σιγά-σιγά, γιατί θέλουμε να τα κερδίζουμε».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ζήτησε συγγνώμη για την αποβολή του στο ντέρμπι ο Κάνγκουα

Τα σχόλια των παραγωγών του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την επιβλητική νίκη του Παναθηναϊκού επί της ΑΕΚ

Post Ζήκου με φωτογραφία Νίκολιτς: «Όταν θα παίζεις με έναν παίκτη μείον, τότε θα πρέπει και να μάθεις να χάνεις»

Το νικητήριο γκολ του Μύθου στο 87’ και οι δύο αποβολές: Τα highlights του ΠΑΟΚ-Asteras AKTOR

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ θα δουλέψει περισσότερο με δύο φορ - Ποιους σκέφεται ο Λίσι για δεξί μπακ στο Καραϊσκάκη»

Τρελάθηκαν με τον Αντίνο οι Καλάμπρια, Φαν Ντρόνγκελεν και Τσιριβέγια, αποθέωση και σε Τετέι

«Καρφί» Νίστρουπ: «Αυτήν τη φορά η κόκκινη κάρτα δεν άλλαξε τη ροή του αγώνα»

Χωρίς Γκαρθία η αποστολή του Ατρόμητου

Νίστρουπ: «Μεγάλη νίκη, μας δίνει πίστη και ελπίδα – Κάνουμε τα πάντα για να είναι ο κόσμος περήφανος»

Λίσι: «Κάνουν πολλά πράγματα οι φορ μας - Υπάρχουν 2+1 παίκτες για τον αντιΚένι με Ολυμπιακό»

TAGS: A.E.K.