Stoiximan Super League

Είναι… λιγότερα τα λεφτά, ΑΕΚ!

Για να καθαρίσει ο Καλογήρου τον Κούρκουλο ήταν «πολλά τα λεφτά, Άρη». Για κατάκτηση πρωταθλήματος (ή οποιασδήποτε άλλης διάκρισης) είναι σίγουρα «λιγότερα τα λεφτά, ΑΕΚ». Οι παίκτες της «Ένωσης» ενημερώθηκαν για τον εσωτερικό κανονισμό, που είναι εναρμονισμένος με το… πνεύμα της εποχής και (εκτός των δεδομένων προστίμων) προβλέπει μικρότερα πριμ για όλους σχεδόν τους στόχους που μπορεί να έχει η ομάδα.

Για να καθαρίσει ο Καλογήρου τον Κούρκουλο ήταν «πολλά τα λεφτά, Άρη».

Για κατάκτηση πρωταθλήματος (ή οποιασδήποτε άλλης διάκρισης) είναι σίγουρα «λιγότερα τα λεφτά, ΑΕΚ».

Οι παίκτες της «Ένωσης» ενημερώθηκαν για τον εσωτερικό κανονισμό, που είναι εναρμονισμένος με το… πνεύμα της εποχής και (εκτός των δεδομένων προστίμων) προβλέπει μικρότερα πριμ για όλους σχεδόν τους στόχους που μπορεί να έχει η ομάδα.

Μπορεί, λοιπόν, η κουβέντα για χρήματα που ΘΑ πάρουν σε περίπτωση επιτυχιών (σε μια περίοδο που ακόμα δεν έχουν λάβει εκείνα που τους οφείλονται εδώ και μήνες) να μοιάζει τραγική ειρωνεία, ωστόσο οι παίκτες της ΑΕΚ έμαθαν εν πάση πόσα προβλέπεται να είναι αυτά.

Στον εσωτερικό κανονισμό, λοιπόν, για τον οποίο ενημερώθηκαν τη Δευτέρα, τα πριμ είναι ενταγμένα στο πλαίσιο λιτότητας του συλλόγου -αλλά και της χώρας γενικότερα. Έτσι, για κατάκτηση του πρωταθλήματος οι «κιτρινόμαυροι» προβλέπεται να μοιραστούν 2 εκατ. ευρώ (πέρυσι το αντίστοιχο ποσό ήταν 2,5 εκατ.) και για κατάκτηση της δεύτερης θέσης -που θα συνοδευτεί ωστόσο και από πρόκριση στους ομίλους του Champions League- θα εισπράξουν 1 εκατ. ευρώ.

Στις 200.000 ευρώ ορίστηκε το πριμ για πρόκριση στους ομίλους του Europa League (πέρυσι 300.000), ενώ το ίδιο ποσό θα πάρουν οι παίκτες της «Ένωσης» εφόσον κατακτήσουν ξανά το Κύπελλο (την προηγούμενη σεζόν ήταν επίσης 300.000 ευρώ).

Στον εσωτερικό κανονισμό, εξάλλου, προβλέπονται και πρόστιμα (που δεν θα μπορούν να φτάνουν ωστόσο παραπάνω από το 15% των απολαβών) για όσους υποπίπτουν σε πειθαρχικό παράπτωμα ή αποβάλλονται για εξωαγωνιστικό λόγο από ματς. Υπάρχει, δε, και η δέσμευση του ωραρίου, το οποίο (για μέρες εκτός ρεπό) ορίστηκε μέχρι τις 00:00.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x