Δεν φτάνουν οι πόνοι στις τσέπες, η ΑΕΚ έχει και πολλούς αγωνιστικούς «πονοκεφάλους» ν’ αντιμετωπίσει.

Η «Ένωση» θέλει να κλείσει όπως επιβάλλεται τη χρονιά στο παιχνίδι Κυπέλλου με την Καλαμάτα, αλλά είναι αναγκασμένη να το επιδιώξει μ’ ένα σωρό προβλήματα.

Μια… ποικιλία λόγων φτάνει σε διψήφιο αριθμό τις απουσίες και υποχρεώνει τον Κωστένογλου σε νέες αλχημείες για την ενδεκάδα.

Όπως επιβεβαιώθηκε και στην προπόνηση της Τρίτης, ο τεχνικός της ΑΕΚ δεν μπορεί να περιμένει άλλες επιστροφές νυν ή… παλαιών τραυματιών πέραν του Παντελή Καφέ (που πιθανότατα θα συμπεριληφθεί στην αποστολή).

Κι αυτό διότι εκτός πλάνων έχουν τεθεί οι Βάργκας (βρίσκεται ήδη σε άδεια), Μάκος (τιμωρημένος) και Λυμπερόπουλος (μετά τον νέο τραυματισμό του στο Περιστέρι), ενώ το ίδιο εξακολουθεί να ισχύει με τους Δέλλα, Λεονάρντο, Κλωναρίδη και Λαγό (που έκαναν ξανά ατομικό πρόγραμμα). Δεν υπολογίζονται, δε, ο Εγγλέζου (που κάνει φυσιοθεραπεία), ο Γκέντσογλου (που παραμένει εκτός ομάδας) και φυσικά ο τραυματίας Γκούντγιονσεν.

Κάπως έτσι ο Κωστένογλου (που δεν έχει σταματήσει να τονίζει στους παίκτες του τη σημασία και τις δυσκολίες του παιχνιδιού) θ’ αναγκαστεί να παρατάξει νέα σύνθεση ανάγκης στην Καλαμάτα. Όχι τόσο στην άμυνα (αφού ο Αραμπατζής και οι Καράμπελας, Κάλα, Μανωλάς και Κοντοές είναι διαθέσιμοι), αλλά από ‘κει και μπροστά, όπου ο Ρίκκα (ή ο Καφές) θα είναι παρτενέρ του Γεωργέα στα χαφ και οι Μπερνς-Κάρλος-Μπέλεκ πιθανότερη τριάδα πίσω απ’ τον προωθημένο Σιαλμά (χωρίς να αποκλείεται η έκπληξη του Τσίτα).

Σε κάθε περίπτωση, περισσότερα για τα πλάνα του τεχνικού της ΑΕΚ θα φανούν απ’ την προπόνηση της Τετάρτης (11:00), μετά το τέλος της οποίας θα ανακοινωθεί και η αποστολή για την Καλαμάτα.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: A.E.K.