Stoiximan Super League

Τα χειρότερα έρχονται…

Η αποχή από το χριστουγεννιάτικο πάρτι της ΠΑΕ ήταν ένα ακόμη προειδοποιητικό μήνυμα από τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, που ετοιμάζουν πιο δυναμικές αντιδράσεις μετά την εορταστική άδεια, εφόσον ως τότε δεν δουν «φως» και χρήματα από τη διοίκηση. Συνεχίζονται οι επαφές με τον υποψήφιο επενδυτή, ελπίδες για είσπραξη μέρος των χρημάτων που υπεξαιρέθηκαν από τον Μάκη Ψωμιάδη, αλλά τα λεφτά… αργούν. «Μισή» στο Κύπελλο ΟΠΑΠ με Καλαμάτα η «Ένωση».

Η αποχή από το χριστουγεννιάτικο πάρτι της ΠΑΕ ήταν ένα ακόμη προειδοποιητικό μήνυμα από τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, που ετοιμάζουν πιο δυναμικές αντιδράσεις μετά την εορταστική άδεια, εφόσον ως τότε δεν δουν «φως» και χρήματα από τη διοίκηση.

Έχοντας την αμέριστη συμπαράσταση του Νίκου Κωστένογλου και του υπόλοιπου τεχνικού τιμ (στους οποίους επίσης οφείλονται αρκετά χρήματα), οι ποδοσφαιριστές θα αποφασίσουν πώς θα δράσουν μετά τις 27 Δεκεμβρίου, όταν και θα γυρίσουν από την άδειά τους. Ήδη πολλοί έχουν αρχίσει να εξετάζουν τις επιλογές τους εν όψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου και το ενδεχόμενο προσφυγών (μιας και όλοι έχουν αποκτήσει τέτοιο δικαίωμα) είναι… ορθάνοικτο.

Οι «κιτρινόμαυροι» θεωρούν πως εμπαίζονται από τη διοίκηση, αφού στην υπόθεση του υποψηφίου επενδυτή που εμφανίστηκε στις 2 Δεκεμβρίου δεν έχει σημειωθεί καμία ουσιαστική εξέλιξη, ενώ τα χρήματα που έχουν υπεξαιρεθεί από τον Μάκη Ψωμιάδη είναι εξαιρετικά αμφίβολο αν και πότε θα έρθουν στα χέρια της ΠΑΕ κι από εκείνη στους λογαριασμούς των πιστωτών. Όλα αυτά κι ενώ η UEFA εξακολουθεί να παρακολουθεί την ασυνέπεια της ΠΑΕ ΑΕΚ και με τα υπάρχοντα δεδομένα η εξασφάλιση άδειας συμμετοχής στο επόμενο πρωτάθλημα (για τις διεθνείς διοργανώσεις ούτε λόγος) μοιάζει ουτοπική.

Την ίδια ώρα, ο Σταύρος Αδαμίδης είχε χθες νέα συνάντηση με τον εκπρόσωπο του υποψηφίου επενδυτή, το δικηγόρο Γιάννη Βλάχο, ωστόσο από τη στιγμή που δεν υπάρχει χειροπιαστή απόδειξη για το ενδιαφέρον και δεν έχει αρχίσει καν ο οικονομικός έλεγχος, η δυσπιστία μεγαλώνει.

Στο μεταξύ, τα χρήματα που εντοπίστηκαν σε λογαριασμό συγγενικού προσώπου του Μάκη Ψωμιάδη και αφορούν χρήματα που υπεξαιρέθηκαν από τηλεοπτικό συμβόλαιο της ΠΑΕ ΑΕΚ, προσφέρουν μία ελπίδα πως ο σύλλογος θα αποζημιωθεί, έστω και μερικώς.

Αύριο το μεσημέρι, η πλευρά της ΑΕΚ θα ζητήσει την προσωρινή διαταγή δέσμευσης της κινητής και ακίνητης περιουσίας των συγγενικών προσώπων του Μάκη Ψωμιάδη. Πάντως πιθανώς να περάσει μεγάλο διάστημα μέχρι η ΠΑΕ να εισπράξει χρήματα από αυτή την υπόθεση και σίγουρα δεν μπορεί να ελπίζει εκεί για τη σωτηρία της, αφού οι ανάγκες είναι άμεσες και τα χρέη πρέπει να πληρωθούν εδώ και τώρα.

Και πάλι «μισή»

Λυμπερόπουλος, Δέλλας, Βάργκας, Γκούντγιονσεν (τραυματίες), Λαγός, Λεονάρντο (ολοκληρώνουν την αποθεραπεία τους αλλά δεν είναι ακόμη έτοιμοι) και Μάκος (τιμωρημένος) συνθέτουν το παζλ των απουσιών της ΑΕΚ για το ματς Κυπέλλου ΟΠΑΠ της Πέμπτης με την Καλαμάτα. Πιθανή είναι η επάνοδος του Καφέ, που προπονείται τις τελευταίες ημέρες κανονικά, αλλά σε κάθε περίπτωση ο Νίκος Κωστένογλου καλείται να παρατάξει την ομάδα του και πάλι με μία ενδεκάδα σχεδόν… πειραματική.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x