Ακόμη μία έκπληξη στο φετινό πρωτάθλημα – μετά την ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό - θα προσπαθήσει να κάνει η Δόξα Δράμας, η οποία αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ για την εξ αναβολής αναμέτρηση για την 4η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας (19:30, Novasports 1).

«Ανανεωμένοι» αναμένεται να παρουσιαστούν οι Δραμινοί στο ΟΑΚΑ, αφού ο Μάκης Κατσαβάκης πήρε στην Αθήνα τους νεοαποκτηθέντες Γελαδάρη, Ουέλινγκτον και Παπαδόπουλο. Επίσης, επέστρεψε από τον τραυματισμό του ο Κάπελ.

Οι φιλοξενούμενοι θα αγωνιστούν ως εξής: Σέρεμετ (τερματοφύλακας), Στεργιανός (δεξί μπακ), Βέρτζος, Τριποτσέρης (στόπερ), Γελαδάρης (αριστερό μπακ), Αμπουμπακάρι, Σικαλιάς (στα χαφ), Ρούτσης, Ουέλινγκτον, Σοϊλέδης (στα χαφ) και Βάντερσον (στην κορυφή της επίθεσης).

Η αποστολή της Δόξας για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

Σέρεμετ, Θεοδωρόπουλος, Αμπουμπακάρι, Βέρτζος, Τριποτσέρης, Αραβίδης, Στεργιανός, Λεάντρο, Βάντερσον, Σικαλιάς, Σοϊλέδης, Ρούτσης, Παπαδόπουλος, Γελαδάρης, Ουέλινγκτον, Αγγελούδης, Μπριλάκης, Ψυχογιός και Κάπελ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσορμπατζόγλου: «Ο Ζίβκοβιτς έχει στα χέρια του την πιο μεγάλη πρόταση που έχει κάνει ο ΠΑΟΚ»

Αθανασίου: «Πιο σημαντική από την πρωτιά του Παναθηναϊκού η εικόνα του - Το λογικό είναι να πάρει εισιτήρια με Ηρακλή»

Νίκολιτς: «Πάντα πίστευα ότι θα τα καταφέρουμε - Πεινάω για ακόμη περισσότερα»

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός στις πιο «πιεστικές» ομάδες της Ευρώπης - Το στατιστικό του CIES

Κορόνα: «Υψηλό το επίπεδο στην Ελλάδα - Θα γίνει μεγάλη μάχη για τον τίτλο» - Τι είπε για το ΑΕΚ-Ρεάλ

Χριστοφιλέας: «Είχαμε περιστερές ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο»

Τέσσερα προβλήματα στον Άρη

ΑΕΚ: Η ξεχωριστή βράβευση στον Ρότα από τον ΠΣΑΠΠ

Κουρμινόφσκι και Νανού υπέγραψαν την ισοπαλία στη Νίκαια: Τα highlights του αγώνα Καλαμάτα-Ηρακλής

Τσορμπατζόγλου: «Εξαντλήθηκαν τα περιθώρια με την γκρίνια του Τάισον, έπρεπε να μπει ένα τέλος - Αυτός πήρε την απόφαση»