Την προσοχή των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού στη συνέχεια των υποχρεώσεων της ομάδας επέστησε ο Ερνέστο Βαλβέρδε, κατά τη διάρκεια της χθεσινής προπόνησης. «Παίξαμε καλά, δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες, αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε», τόνισε ο 48χρονος προπονητής για το παιχνίδι με την Ξάνθη. «Είναι πολύ σημαντικό το ματς με τον Πανιώνιο και πρέπει να πάρουμε την πρόκριση», πρόσθεσε.

Κάποια από τα κύρια σημεία της ομιλίας του Ισπανού

Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος

«Πρέπει να το πιστέψουμε και να μείνουμε ενωμένοι. Δεν έχει τελειώσει τίποτα. Από εδώ και πέρα δεν πρέπει να χάσουμε κανένα παιχνίδι και να περιμένουμε να χάσουν βαθμούς και οι άλλοι. Εμείς πρέπει να μείνουμε ενωμένοι.

Είμαστε η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, αλλά αυτό πρέπει να το δείχνουμε σε κάθε στιγμή και σε κάθε ματς. Επιβάλλεται να πάρουμε το πρωτάθλημα και το Κύπελλο
».

Για την εικόνα της ομάδας στα Πηγάδια

«Παίξαμε καλά, αλλά χάσαμε όλες τις ευκαιρίες που δημιουργήσαμε. Δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε κάποιο γκολ και αυτό είναι μεγάλο πρόβλημα. Αυτό ήταν και το μόνο κακό μας στοιχείο στο παιχνίδι που κάναμε με την Ξάνθη».

Για το επόμενο παιχνίδι με τον Πανιώνιο για το Κύπελλο Ελλάδας

«Και τώρα είμαστε οι καλύτεροι, αλλά δεν κερδίζουμε παιχνίδια και για αυτό δεν είμαστε στην πρώτη θέση. Πρέπει να προετοιμάσουμε τους εαυτούς μας για τον Πανιώνιο και πρέπει να τον νικήσουμε. Είναι ένα πολύ σοβαρό παιχνίδι για εμάς και δεν γίνεται να μην κερδίσομε. Επιβάλλεται να πάρουμε την πρόκριση. Δεν θέλω να βλέπω σκυμμένα κεφάλια».

Σταύρος Καλογεράκης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αντιπρόεδρος ΠΑΕ Καλαμάτας: «Με διαβεβαίωσαν ότι τον Νοέμβριο θα είμαστε σε κατάσταση να αγωνιστούμε στη έδρα μας»

Εκτός προπόνησης Μορόν, Καντεβέρε στον Άρη

Τσορμπατζόγλου: «Δεν πρόκειται να προχωρήσει σε απόκτηση παίκτη ο ΠΑΟΚ - Ο Κώστογλου είναι ένας ένας μικρός Ζίβκοβιτς»

Δεσύλλας: «Λείπουν 14 διεθνείς, αλλά ο Νίστρουπ έχει αρκετούς βασικούς για δουλειά»

Τσακίρης: «Προλαβαίνει την επιστροφή ο Ρότα, ερωτηματικό ο Στρακόσα - Δύσκολο να βρεθούν έξτρα εισιτήρια για Λονδίνο»

Τσανάκας: «Οι νέοι που έχουν ξεχωρίσει και αυτοί από τους οποίους περιμένει περισσότερα ο Ολυμπιακός»

Πρόεδρος της Επιτροπής Διοίκησης του Καυτανζογλείου: «Το γήπεδο είναι έτοιμο»

Η αφοσίωση στον Ολυμπιακό, ο αγαπημένος του παίκτης και ο Spiderman: Ο Αρμάντο Γκονζάλες… αποκαλύπτεται

Το κάλεσμα της ΑΕΚ στον κόσμο της: «Κάνε το δικό σου 90λεπτο»

Νίκολιτς: «Αδιανόητα ωραία η ατμόσφαιρα στη Ν. Φιλαδέλφεια» - Το περιστατικό με τη γιαγιά και το… καπνογόνο!