Stoiximan Super League

Η Φλαμένγκο θέλει Φορμίκα

Έναν ισχυρό αντίπαλο στην προσπάθεια που κάνει για την απόκτηση του Μάουρο Φορμίκα φέρεται πως βρήκε ο Ολυμπιακός. Σύμφωνα με δημοσιεύματα ιστοσελίδας του Λάνκασαϊρ, ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον της Φλεμένγκο η οποία, μάλιστα, είναι έτοιμη να προσφέρει και ...ρευστό για την απόκτησή του.

Έναν ισχυρό αντίπαλο στην προσπάθεια που κάνει για την απόκτηση του Μάουρο Φορμίκα φέρεται πως βρήκε ο Ολυμπιακός.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα ιστοσελίδας του Λάνκασαϊρ, ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον της Φλαμένγκο η οποία, μάλιστα, είναι έτοιμη να προσφέρει και ρευστό για την απόκτησή του.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα η Μπλάκμπερν ζητά περίπου τέσσερα εκατομμύρια για να παραχωρήσει τον παίκτη. Οι ερυθρόλευκοι επιθυμούν τον δανεισμό του Αργεντινού δίνοντας 400.000 ευρώ τώρα και αφήνοντας ανοικτό το καλοκαίρι την απόκτησή του παίκτη.

Την ίδια στιγμή, οι βραζιλιάνοι είναι έτοιμοι να προσφέρουν το ποσό που επιθυμεί η διοίκηση των «ρόδων», δηλαδή, τέσσερα εκατομμύρια ευρώ άμεσα. Σαφώς πρόκειται για ένα σημείο στο οποίο υπερέχουν έναντι της προσφοράς που φέρεται να έχουν καταθέσει οι ερυθρόλευκοι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x