Κι όμως ο Λιονέλ Μέσι δεν σάρωσε τα πάντα! Υπαίτιος… είναι ο Νόβακ Τζόκοβιτς ο οποίος κατάφερε να νικήσει τον καλύτερο ποδοσφαιριστή του κόσμου και να κατακτήσει αυτός το βραβείο “Laureus” του καλύτερου αθλητή παγκοσμίως για το 2011.

Ο Σέρβος τενίστας, νο.1 στη λίστα της παγκόσμιας κατάταξης κέρδισε τα τρία από τα τέσσερα Grand Slam -έχασε το Ρολάν Γκαρός και τον Αργεντινό της Μπαρτσελόνα ο οποίος ήταν ο μόνος ποδοσφαιριστής που διεκδίκησε την διάκριση.

Ωστόσο, η Μπαρτσελόνα δεν έφυγε με άδεια χέρια από την τελετή καθώς κατέκτησε αυτό της καλύτερης ομάδας.

Καλύτερη αθλήτρια για το 2011 αναδείχθηκε η Βίβιαν Τσεριγιότ, η νικήτρια στα 5.000 και 10.000 μέτρα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου στη Νταεγού.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τρομακτικό ατύχημα στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς - Αθλήτρια παραλίγο να χάσει το μάτι της από λεπίδα πατινάζ!

Στο Κέντρο Υποδοχής & Αλληλεγγύης Δήμου Αθηναίων ο Παναθηναϊκός

Ξέσπασμα Γκιννή: «Αποχωρώ με πίκρα για τη στάση της ομοσπονδίας»!

Βράβευση του αθλητή Θεόδωρου Τσελίδη από τον Χρήστο Τεντόμα

Λος Άντζελες 2028: Αποκαλύφθηκε το σύστημα των Ολυμπιακών προκρίσεων στην επιτραπέζια αντισφαίριση

Αναμετρήθηκαν και στον δεύτερο γύρο του ιταλικού πρωταθλήματος πινγκ Τέρπου και Παπαδημητρίου

Χειροκροτήθηκε για την προσπάθεια στη γιγαντιαία τεχνική κατάβαση η Τσιόβολου

Ο Αλέξανδρος Γκιννής ρίχνει τίτλους τέλους στην καριέρα του, στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες!

Με πρωταγωνιστή τον Γκιώνη πέρασε στα ημιτελικά του Champions League πινγκ πονγκ ανδρών η Μπογκόρια

Οι Los Angeles Chargers επεκτείνουν το NFL Flag Football στην Ελλάδα