Στα χέρια της διοίκησης του Παναιτωλικού βρίσκεται το μέλλον του Μπάμπη Τεννέ στην ομάδα.

Στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι με τη Δόξα Δράμας (0-2), ο Έλληνας τεχνικός εκδήλωσε την πρόθεση να παραιτηθεί από τη θέση του.

Σε κακή ψυχολογική κατάσταση μετά την οδυνηρή ήττα, ο Τεννές ζήτησε να μην του γίνουν ερωτήσεις από τους εκπροσώπους του Τύπου.

Αφού τόνισε, λοιπόν, ότι επεδίωξε να μιλήσει μετά το τέλος του αγώνα με τον πρόεδρο, Φώτη Κωστούλα, χωρίς να τα καταφέρει, προανήγγειλε το τέλος του από τον Παναιτωλικό.

Μια ομάδα όπου έζησε μοναδικές στιγμές, όπως ανέφερε, «αλλά το πράγμα γύρισε τελικά ανάποδα». Μετά απ' όλα αυτά, η παραίτηση του Τεννέ αναμένεται να γίνει δεκτή από τη διοίκηση και να σημάνει και επίσημα την αναζήτηση νέου προπονητή για τον Παναιτωλικό.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM: Η γκέλα της ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ, η μάχη του τίτλου και ο Παναθηναϊκός με το μυαλό στην Μπέτις

Μπενίτεθ: «Θα είναι πολύ σημαντικό και για εμάς, τον κόσμο και τον σύλλογο να προκριθούμε με την Μπέτις»

Νίκολιτς: «Είμαστε η καλύτερη ομάδα στη Λίγκα στην άμυνα, αλλά δεν είχαμε συγκέντρωση»

Κατέβασαν ρολά οι τερματοφύλακες: Τα highlights από τη λευκή ισοπαλία μεταξύ Παναθηναϊκού και Παναιτωλικού

Μπενίτεθ: «Δημιουργήσαμε αρκετές ξεκάθαρες ευκαιρίες για να κερδίσουμε - Είμαι απογοητευμένος με πολλά πράγματα»

Νικολογιάννης: «Μπορούσε τη νίκη παρά τις πολλές αλλαγές - Όλος ο Παναθηναϊκός ζει και αναπνέει για Μπέτις»

Αθανασίου: «Σωστά στο μυαλό του Μπενίτεθ η διαχείριση ενόψει Μπέτις - Πολλοί πήραν ευκαιρία, λίγοι την άρπαξαν»

Αναστασίου: «Κρίμα γιατί κάναμε μεγάλη προσπάθεια - Αν δεν βάζεις γκολ δεν μπορείς να περιμένεις πολλά πράγματα»

Ανεπανάληπτη ευκαιρία με Βιλένα για τον Παναθηναϊκό, έσωσε τον Παναιτωλικό ο Κουτσερένκο

Με το μυαλό στην Μπέτις, ο… αλλιώτικος Παναθηναϊκός «κόλλησε» με τον Παναιτωλικό