Stoiximan Super League

Στον πυρετό… της Δόξας!

Μ’ αυτόν τσουρουφλίζεται πλέον ΚΑΙ ο Παναιτωλικός! Η ακομπλεξάριστη Δόξα τσίμπησε σαν οχιά στις αντεπιθέσεις και με το 2-0 μετέδωσε για τα καλά πλέον στους Αγρινιώτες τον… ιό του υποβιβασμού! Τα γκολ των Αραβίδη και Λίμα και η συνεργασία του Σέρεμετ με τα δοκάρια του και την τύχη έφερε το πρώτο διπλό στο πρωτάθλημα και σε εξαιρετικά δύσκολη θέση Παναιτωλικό και Τεννέ.

Μ’ αυτόν τσουρουφλίζεται πλέον ΚΑΙ ο Παναιτωλικός!

Η ακομπλεξάριστη Δόξα τσίμπησε σαν οχιά στις αντεπιθέσεις και με το 2-0 μετέδωσε για τα καλά πλέον στους Αγρινιώτες τον… ιό του υποβιβασμού!

Τα γκολ των Αραβίδη και Λίμα και η συνεργασία του Σέρεμετ με τα δοκάρια του και την τύχη έφερε το πρώτο διπλό στο πρωτάθλημα και σε εξαιρετικά δύσκολη θέση Παναιτωλικό και Τεννέ.

Οκτώ ματς χωρίς νίκη συμπλήρωσαν οι γηπεδούχοι, που τελείωσαν με δέκα παίκτες το ματς, λόγω αποβολής του Ρότσα στις καθυστερήσεις.



Η άνεση (κι ο Αραβίδης) τους μάρανε…

Την πικρή γεύση όσων υποτίμησαν τη Δόξα δοκίμασε στο πρώτο ημίχρονο ο Παναιτωλικός. Παρόλο που είχαν ξεχάσει πως είναι οι νίκες (επτά ματς μετρούσαν χωρίς τρίποντο) οι Αγρινιώτες μπήκαν… χαλαροί στο γήπεδο. Και το πλήρωσαν. Όχι στο πρώτο εικοσάλεπτο, όταν οι δυναμικοί Δραμινοί αμύνονταν άνετα και προειδοποιούσαν με επικίνδυνες αντεπιθέσεις. Αλλά ακριβώς στο σημείο που η ομάδα του Τεννέ είχε πάρει τα πάνω της.

Δυο λεπτά, λοιπόν, αφού ο Ονουάτσι κατάφερε να σημαδέψει τον Σέρεμετ εξ επαφής, ο Αραβίδης σημάδεψε με μαεστρία το «παραθυράκι» και γέμισε άγχος τους παίκτες του Τεννέ. Τόσο πολύ, που ο Ονουάτσι πλάσαρε το ίδιο άγαρμπα πάνω στον Σέρεμετ (σε πανομοιότυπο τετ α τετ). Κι αφού εκείνος «έβγαλε» και τη δύσκολη κεφαλιά του Μουμίν, το ημίχρονο ήταν… καταδικασμένο να λήξει υπέρ της Δόξας.

Μπάμπη… χάσαμε!

Το τέταρτο της ανάπαυλας αποδείχθηκε αρκετό για να καταλάβει ο Μπάμπης Τεννές πόσο λάθος ήταν να μην ξεκινήσει τον Χαριστέα. Όταν το διόρθωσε, είδε… θαύματα! Την ομάδα του -μέσα σε τρία λεπτά- να σημαδεύει δυο φορές τα δοκάρια (σε ένα ακόμα τετ α τετ του Ονουάτσι και δυνατό σουτ του Μουμίν)! Αλλά και τον Σέρεμετ να αποτελεί ξανά τον μοναδικό λόγο (σε τετ α τετ με τον Καμαρά και σουτ του Ρότσα) που η ανεπανάληπτη κατηφόρα δεν έφερε την ισοφάριση.

Κι αφού δεν μπήκε ούτε εκεί -αποδείχθηκε ότι- δεν θα έμπαινε ποτέ! Αφού, λοιπόν, οι εσπευσμένες αλλαγές του Κατσαβάκη μάζεψαν κάπως την κατάσταση (και ο Σέρεμετ συνέχισε ν’ αποκρούει όσα σουτ δεν έστελναν «στα πουλιά» Καμαρά και Ρότσα) ήρθε η δεύτερη… επιβεβαίωση του «νόμου του ποδοσφαίρου». Την προσέφερε ο Λίμα στην αντεπίθεση, αφήνοντας στον τόπο την ομάδα του Τεννέ και με… απορίες «μήπως τελικά προλαβαίνουμε» τους φίλους της Δόξας.

Δείτε πώς παρακολουθήσατε σε real time την εξέλιξη του αγώνα από το www.sport-fm.gr




ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μπάμπης Τεννές): Τσενάμο, Κούσας, Μουμίν, Ρότσα, Θεοδωρίδης, Φερνάντες (46’ Χαριστέας), Ντολεζάι, Σιόντης (60’ Ακαλέ), Άντι, Καμαρά, Ονουάτσι

Στον πάγκο έμειναν οι: Μπλάζιτς, Γκόλιας, Αναστασιάδης, Μπουμάλ, Παλαιολόγος

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Μάκης Κατσαβάκης): Σέρεμετ, Τριποτσέρης, Γκαρακλίδης, Βέρτζος, Αραβίδης, Λίμα, Σικαλιάς (62’ Ρούτσης), Παπαδόπουλος, Ψυχογιός, Ουέλινγκτον (Γελαδάρης), Κυβελίδης (56’ Λεάντρο)

Στον πάγκο έμειναν οι: Ρόκα, Βάντερσον, Καπέλ, Μπριλάκης

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γιάχος (Χίου)
ΒΟΗΘΟΙ: Αλεξέας (Μεσσηνίας), Αναστόπουλος (Αρκαδίας)

ΓΗΠΕΔΟ: Παναιτωλικού





Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x