Τη δυσαρέσκειά του για την αντιμετώπιση που έχει η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας από την Πολιτεία εξέφρασε ο Δημήτρης Διαθεσόπουλος μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

«Διοργανώσαμε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων στο Βόλο το καλοκαίρι και η κοινωνία ανακουφίστηκε από τα έσοδα που υπήρχαν, ενώ κερδισμένο βγήκε και το κράτος με ένα ποσό κοντά στο ένα εκατ. ευρώ. Ζητήσαμε 200.000 ευρώ, αλλά δεν πήραμε τίποτα. Δυστυχώς υπάρχουν κάποια κορόιδα που τρέχουν για το καλό της Ελλάδας, αλλά η Ελλάδα δεν τρέχει για το καλό κανενός», τόνισε.

Πάντως έκανε γνωστό πως η Ελλάδα θα φιλοξενήσει μία ακόμη σημαντική διοργάνωση του υγρού στίβου. «Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Συγχρονισμένης Κολύμβησης Νεανίδων το Σεπτέμβριο του 2012 θα το κάνουμε στο Βόλο, χωρίς να αφαιρούμε δεκάρα από αυτά που ανήκουν στους Έλληνες πολίτες. Προσπαθούμε να τα φέρουμε εις πέρας μόνοι μας, προς μεγάλο όφελος, αθλητικό αλλά και οικονομικό, της πατρίδας».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τιμητική υποδοχή στο Προεδρικό Μέγαρο για τους πρωταθλητές του World Cup

Αργυρόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6: «Πεινασμένοι για ακόμη περισσότερα χρυσά - Μυθικό το μπλοκ του Σκουμπάκη»!

Πριμ 200.000 ευρώ από τον Αλαφούζο στην Εθνική πόλο για την κορυφή του κόσμου!

Αποθεωτική υποδοχή στο «Ελ. Βενιζέλος» για την Παγκόσμια Κυπελλούχο, Εθνική ομάδα πόλο!

Μαυρωτάς για την Εθνική πόλο ανδρών: «Η νοοτροπία του νικητή έχει πλέον μπολιασθεί στην ομάδα»

«Όταν η καρδιά γράφει ιστορία»: Το μήνυμα της Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης για το χρυσό στο πόλο

Βλάχος: «Το χρυσό μάς διώχνει την πίεση των προηγούμενων ετών, αλλά δεν σταματάμε εδώ»

Έτσι η Ελλαδάρα φόρεσε το χρυσό στον λαιμό της: Τα highlights από τον σπουδαίο τελικό της Εθνικής

Εθνική πόλο: Ρίγη συγκίνησης στην απονομή και ο Εθνικός Ύμνος στο Σίδνεϊ

Η τελευταία άμυνα και οι συγκινητικοί πανηγυρισμοί για το χρυσό των διεθνών μας!