Παρά τις πολικές συνθήκες που επικρατούν στη Μόσχα ο χλοοτάπητας στο Λουζνίκι δεν θα αντιμετωπίζει πρόβλημα για τη διεξαγωγή του αγώνα του Ολυμπιακού με την Ρούμπιν Καζάν για το Europa League.

Οι παίκτες του Ερνέστο Βαλβέρδε γυμνάστηκαν σήμερα και διαπίστωσαν ότι το χορτάρι του γηπέδου που θα φιλοξενήσει αύριο το ματς των ερυθρολεύκων είναι σε άριστη κατάσταση. Μάλιστα, οι ίδιοι τόνιζαν ικανοποιημένοι και πως το χορτάρι δεν θα αποτελέσει πρόβλημα.

Για τον αυριανό αγώνα, τόσο ο Μανιάτης όσο και ο Μιραλάς είναι σε θέση να αγωνιστούν, παρά τα προβλήματα που αποκόμισαν από το παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Ωστόσο, δεν πρέπει θα θεωρηθεί βέβαιη η συμμετοχή τους στην 11άδα του αυριανού αγώνα. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε για πρώτη φορά φέρεται να προσανατολίζεται στο να επιλέξει τους πιο δυνατούς ποδοσφαιριστές.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

ΟΦΗ: «Δίπλα στην ομάδα μας, αλλά με προσοχή στις απαιτήσεις της UEFA»

Νικολακόπουλος: «Επιτέλους ''σκυλιά του πολέμου'', να χτίσει όμως τώρα ο Ολυμπιακός πάνω σε αυτή τη βραδιά»

Σουργιάς: «Πρόκληση για τον ΟΦΗ η Χόφενχαϊμ, στόχος να είναι ανταγωνιστικός»

Σταματέλος: «Νίκη που τη χρειαζόταν με μεγάλα κέρδη για τον Ολυμπιακό - Οδηγός η εμφάνιση στο δεύτερο 45λεπτο»

Football Meets Data: Η πρόβλεψη για τη θέση του Ολυμπιακού στην League Phase και τα… όρια πρόκρισης

Γιάρεμτσουκ: «Πολύ χαρούμενος που προσφέρω ξανά στον Ολυμπιακό-Είδα ποιοι ήταν δίπλα μου στα δύσκολα»

Συγκινητικός Γκονσάλες μετά το πρώτο του γκολ στην Ευρώπη: «Μαμά, αυτό ήταν για σένα»

Η ιστορική πρεμιέρα της Μπόρνμουθ και η φοβερή παρουσία της Τορένσε

Παράνοια στο Μεξικό για τον Γκονζάλες: Αποστολές στην Ελλάδα και «Hormigol» μετά το πρώτο ευρωπαϊκό γκολ!

ΟΦΗ-Χόφενχαϊμ: Με πίστη και φόρα για το πρώτο τους ευρωπαϊκό βήμα οι Κρητικοί