Σημαντικό βήμα για την κατάληψη της πρώτης θέσης στην κανονική περίοδο έκανε ο Ολυμπιακός μετά το ροζ φύλλο κόντρα στον Κολοσσό -στη Ρόδο- με 78-64, για τη 19η αγωνιστική.

Ένα δεκάλεπτο… υπόθεση ήταν για τον Παναθηναϊκό η αναμέτρηση με την Καβάλα, με τους «πράσινους» να επικρατούν με σκορ 93-71 και να επιστρέφουν στις νίκες, ύστερα από την ήττα στο ΣΕΦ.

Σε τροχιά πεντάδας βρίσκεται ο ΑΓΟΡ, ο οποίος επιβλήθηκε (81-71) του ΠΑΟΚ, ενώ «υγιεινό περίπατο» έκανε ο Πανιώνιος (97-57) με το Μαρούσι.

Μόνο με… αυτοκτονία θα χάσει την πρώτη θέση στην κανονική διάρκεια της Α1 ο Ολυμπιακός, μετά την εκτός έδρας νίκη με σκορ 78-64 επί του Κολοσσού Ρόδου στο Βενετόκλειο. Πλέον οι «ερυθρόλευκοι» σκέφτονται την αναμέτρηση για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον ΠΑΟΚ. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του πέτυχε ο ΚΑΟΔ, επικρατώντας εντός έδρας του Ικάρου Καλλιθέας με σκορ 84-80, με την οποία η ομάδα του Γιώργου Καλαφατάκη «φλερτάρει» με τη συμμετοχή της στα φετινά πλέι οφ. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Η νίκη του Ολυμπιακού επί του Κολοσσού Ρόδου, έδωσε «φτερά» στα πόδια των παικτών του Πανιωνίου, οι οποίοι δεν συνάντησαν ιδιαίτερη δυσκολία απέναντι στο Μαρούσι (97-57) και αναρριχήθηκαν στην τρίτη θέση, αφήνοντας έτσι τρίτους τους «θαλασσί». Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Όνειρα πεντάδας κάνει ο ΑΓΟΡ, ο οποίος επικράτησε του ΠΑΟΚ με σκορ 81-71 και παράλληλα έστειλε τον «Δικέφαλο του Βορρά» να κάνει… παρέα στους ΚΑΟΔ και Ηλυσιακό, με δύο βαθμούς λιγότερους. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Πατώντας το γκάζι στο τέταρτο δεκάλεπτο, ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε της Καβάλας με σκορ 93-71 και πλέον περιμένει την επανάληψη της αναμέτρησης, την Παρασκευή (17/2), για το Κύπελλο Ελλάδας. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Ζωντανός στο «κυνήγι» των πλέι οφ παρέμεινε ο Ηλυσιακός μετά το «διπλό» (65-60) στο Περιστέρι κόντρα στην ομάδα των βορείων προαστίων, ενώ παράλληλα με το ροζ φύλλο αυτό εξασφάλισε και μαθηματικά την παραμονή του στην Α1. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube