Ο Ολυμπιακός δεν αγωνίστηκε την Τετάρτη για την 23η αγωνιστική της Α1 μπάσκετ καθώς είχε το ρεπό του. Αυτό δεν σημαίνει πάντως ότι οι «ερυθρόλευκοι» ξεκουράστηκαν.

Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς προπόνησε τους παίκτες του, ενόψει της δύσκολης συνέχειας και των προημιτελικών της Euroleague.

Μάλιστα ο Σέρβος κόουτς είδε και τον μέχρι πρότινος τραυματία Έισι Λο, να βγάζει μέρος του προγράμματος και να ανεβάζει ρυθμούς.

Όσο για την προετοιμασία, οι Πειραιώτες πριν το πρώτο παιχνίδι με τη Σιένα θα δώσουν ένα δυνατό τεστ με τον Πανιώνιο την Παρασκευή (16/03), στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ο καυτός Όσμαν και ο θετικός Χάτζινς: Τα highlights από τη φιλική νίκη του ΠΑΟΚ επί της Ούντινε

Άνετη φιλική νίκη επί των Vikos Falcons με τρεις πρωταγωνιστές για τον Άρη!

Πετρίδης: «Δυσκολεύουν την προετοιμασία του Παναθηναϊκού οι τραυματισμοί - Δεν φαινεται ενδεχόμενο προσθήκης»

Ζέρβας: «Ο Ολυμπιακός κρατάει την αντίδραση απέναντι στη Φενέρμπαχτσε - Δεν ξάφνιασε κανέναν η δήλωση του Ντόρσεϊ»

Ιτούδης: «Η επιστροφή του Ομπράντοβιτς είναι υπέροχη για το ευρωπαϊκό μπάσκετ και τον Παναθηναϊκό»

Τρινκιέρι: «Η τέταρτη περίοδος ήταν… σκ@τ@ - Δεν ξέρω αν θα ξαναδείτε τον Μπαζίνα»

Σάρωσε την Ούντινε με ασταμάτητο Όσμαν ο ΠΑΟΚ

Νίκησε σε φιλική αναμέτρηση την Μπασκίμι στο Ιβανώφειο και έδειξε θετικά στοιχεία ο Ηρακλής

Φιλική... ισοπαλία στην Πάτρα για Προμηθέα και Κολοσσό

Πολύ όμορφη κίνηση από τον Καλάθη, υπέγραψε φανέλες Ιταλών με το όνομά του