Ανεβαίνουν οι Αιμίλιος Παπαθανασίου και Αντώνης Τσότρας στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της κατηγορίας Σταρ που βρίσκεται σε εξέλιξη στο Σαν Ρέμο της Ιταλίας. Στην 4η ιστιοδρομία κατέλαβαν την 2η θέση και μετά από 4 κούρσες είναι 17οι με 94 βαθμούς σε σύνολο 67 σκαφών.

Θυμίζουμε ότι μετά την πρώτη κούρσα που δεν έτρεξαν διότι έσπασε το άλμπουρο, τερμάτισαν 16, 8 και 2. Η πορεία του ελληνικού σκάφους είναι ανοδική με σημαντικά περιθώρια για βελτίωση της θέσης τους.

Προηγούνται οι Πολωνοί Μ. Κουσνιέρεβιτς – Ζ. Ντομινίκ με 13β και ακολουθούν οι Σουηδοί Φ. Λουφ – Μπ. Προπούλσιον με 15β και οι Νορβηγοί Ε. Σ. Μέλεμπι – Π. Μόρλαντ με 18β.

Οι κακές καιρικές συνθήκες της Τετάρτης δεν επέτρεψαν να ξεκινήσουν σε ΝΟΚΒ και ΝΟΠΦ οι αγώνες πρόκρισης για την εθνική ομάδα στην κατηγορία Οπτιμιστ και το πανελλήνιο πρωτάθλημα Λέιζερ 4,7 αντίστοιχα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τρομακτικό ατύχημα στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς - Αθλήτρια παραλίγο να χάσει το μάτι της από λεπίδα πατινάζ!

Στο Κέντρο Υποδοχής & Αλληλεγγύης Δήμου Αθηναίων ο Παναθηναϊκός

Ξέσπασμα Γκιννή: «Αποχωρώ με πίκρα για τη στάση της ομοσπονδίας»!

Βράβευση του αθλητή Θεόδωρου Τσελίδη από τον Χρήστο Τεντόμα

Λος Άντζελες 2028: Αποκαλύφθηκε το σύστημα των Ολυμπιακών προκρίσεων στην επιτραπέζια αντισφαίριση

Αναμετρήθηκαν και στον δεύτερο γύρο του ιταλικού πρωταθλήματος πινγκ Τέρπου και Παπαδημητρίου

Χειροκροτήθηκε για την προσπάθεια στη γιγαντιαία τεχνική κατάβαση η Τσιόβολου

Ο Αλέξανδρος Γκιννής ρίχνει τίτλους τέλους στην καριέρα του, στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες!

Με πρωταγωνιστή τον Γκιώνη πέρασε στα ημιτελικά του Champions League πινγκ πονγκ ανδρών η Μπογκόρια

Οι Los Angeles Chargers επεκτείνουν το NFL Flag Football στην Ελλάδα