Να μην υποτιμήσουν τον Ατρόμητο στον τελικό Κυπέλλου ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού ο Βαγγέλης Μαρινάκης σε ομιλία του μετά από το τέλος της προπόνησης.

«Μην υποτιμήσετε τον Ατρόμητο. Είναι πολύ καλή ομάδα, δε θα έχει καμία σχέση με το ματς του πρωταθλήματος, όπως σας έχει πει και ο προπονητής. Μην ξεχνάμε τι πάθαμε όταν χαλαρώσατε στο πρόσφατο παρελθόν, απέναντι σε ομάδες θεωρητικά πιο αδύναμες», είπε ο κ.Μαρινάκης ο οποίος συνέχισε:

«Προσέξτε μην στενοχωρήσετε τον κόσμο μας που έρχεται να σας υποστηρίξει από κάθε γωνιά της Ελλάδας. Μην τους στερήσετε αυτή τη χαρά. Θέλουμε το Κύπελλο! Το μόνο που μας απασχολεί και πρέπει και εσάς να σας απασχολεί είναι η κατάκτηση του. Ξέρω ότι το θέλουμε όλοι και εύχομαι να πανηγυρίσουμε μαζί το νταμπλ το βράδυ του Σαββάτου. Είστε οι καλύτεροι. Με τη δέουσα προσοχή και πάθος που σας καλώ να δείξετε, όλα θα πάνε καλά»,τόνισε.

Από την πλευρά τους οι παίκτες θέλησαν να τον καθησυχάσουν: «Μην ανησυχείς πρόεδρε. Από την πλευρά μας θα κάνουμε τα πάντα για να πανηγυρίσουμε το νταμπλ. Το ξέρουμε πόσο το θέλεις και άλλο τόσο το θέλουμε κι εμείς!»

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ανακοινώθηκε η 4η αγωνιστική του Superbet Κυπέλλου Ελλάδας - Τότε είναι το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

Η αποθέωση στον Μάνταλο και η όμορφη στιγμή με Μπαλαμώτη: Η παρακάμερα της ΑΕΚ από την 8άρα με Πανσερραϊκό

Μάνταλος: «Είναι τιμή να φωνάζει ο κόσμος το όνομά μου - Τα χάλασε όλα ο τραυματισμός του Βάργκα»

Το «one man show» του Μάνταλου και η 8άρα της ΑΕΚ: Τα highlights από το πάρτι απέναντι στον Πανσερραϊκό

Νίκολιτς: «Ο Βάργκα δεν θα παίξει με Βόλο, ελπίζω να μη μείνει έξω για πολύ - Το μεγάλο όπλο μας είναι η ενότητα»

Ο Νίκολιτς επιβεβαίωσε την πρόθεση της ΑΕΚ να ζητήσει αναβολή του αγώνα με τον Ατρόμητο

Εκνευρισμένος ο Νίκολιτς στο γκολ του Πανσερραϊκού, παρά την οκτάρα της ΑΕΚ

Τσακίρης: «Το σόου του Μάνταλου, η πεντάδα των μικρών και ο τραυματισμός του Βάργκα που τον θέτει εκτός με Βόλο»

Ο Πανσερραϊκός γνώρισε τη βαρύτερη ήττα της ιστορίας του - Σε μαύρο φόντο το σήμα του συλλόγου στα social media!

Ο Βίντα παρέδωσε το περιβραχιόνιο στον Μπαλαμώτη!